Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Farorna mopeder

Mopeder kan verka som ett säkrare alternativ till motorcyklar, och på vissa sätt de är. Däremot kan mopeder fortfarande vara farliga fordon och deras särdrag ger dem några tydliga faror egen. Synlighet

tvåhjuligt, liten bil som är mopeden är ofta mycket svårt för bilister att se.
Singelolyckor
p Det är lättare att ha en enda trafikolycka med en moped eftersom olyckor kan uppstå inte bara från kollisioner med annat föremål, men också helt enkelt från att falla över, med tanke på mopedens inneboende instabilitet.

Licensing

Många stater kräver inte en moped-eller mc-specifik licens för att köra moped, vilket innebär att många människor som rider dem sjuka kan vara utrustad för egenheter av mopeden.

hastighet

Mopeder i allmänhet kan uppnå topphastigheter på bara 25 eller 30 miles per timme. Detta innebär att även mopeder får försöka agera som bilar, de kommer nästan alltid att vara i underläge när det gäller att hålla upp med trafikflödet.
Bristande skydd

som motorcyklar, mopeder saknar skyddet av en bil - dörrar, vindruta, fönster, säkerhetsbälten och krockkuddar. Ridning huvudsak i öppna luften lämnar kroppen helt exponerad och mer benägna att allvarliga skador om en olycka inträffar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146275.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.