TOPKICK 6500 Dragkapacitet

GMC Topkick C6500 var en medeltung lastbil som utvecklats gemensamt av General Motors Corporation och Monroe Truck Equipment , byggd för en mängd olika kommersiella användningsområden . Den Topkick och Chevrolet Kodiak utgjorde den medeltunga lastbilar affärer för GMC fram till 2009 , då GMC upphörde lastbilarna . Dragande och bogsering

2006 GMC Topkick , som hade en tjänstevikt på 11,300 pounds , var omkring 3.000 pounds tyngre än de tunga lastbilar från Ford eller Dodge . Den Topkick hade en total lastkapacitet på ca 5000 pounds , och en dragkapacitet på 14,300 pounds .
Funktion

GMC Topkick var avsedd för tunga kommersiella arbete som som last -och dumprar gör . Det kom med en kraftfull 300 - hk , 6,6 - liters turbodiesel motor , och 520 pund-fot av vridmoment vid 1.600 rpm . Att motoreffekten kom med en US Environmental Protection Agency - rated bränsleekonomi bara åtta till nio mpg .
Avvecklade

I juni 2009 under dess historiska ekonomiska svårigheter , meddelade General Motors att man inte hade kunnat finna en köpare för sin medeltunga lastbilar affärer , och så den återkallar produktion av både Topkick och Chevrolet Kodiak . General Motors vd Fritz Henderson sade att bolaget kämpat för att sälja medeltunga lastbilar på grund av deras brist på alternativ jämfört med sina konkurrenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144333.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.