Instruktioner för att fästa en Stickning automatiskt manöverdon Dörr lås på en F150

Ford F150 lastbilar med automatiska dörrlås har ett manöverdon innanför varje dörr för att öppna låset. Fjärrkontrollen posten sänder en signal till ställdonet som startar en liten likströmsmotor insida, detta flyttar låset upp för att öppna dörren. Ställdonet fungerar på samma sätt i omvänd för att möjliggöra automatisk låsning av dörren. Tvinga dörrarna öppna manuellt inifrån eller utifrån med handtag böjer stängerna i dörren. Detta får ställdonet att arbeta hårdare för att flytta en böjd stav och kan göra lås pinnen. Dörr underhåll kan fixa en fast manöverdon eller det kan behöva bytas från motor stress. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Smörjsystem bespruta
Liten platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken och rulla fönstret upp helt. Vrid tändningsnyckeln till "OFF".
2

Öppna truckens dörren. Sätt i en skruvmejsel i en skruv som håller den inre dörrpanelen på dörren. Vrid skruvmejseln moturs för att lossa och ta bort skruven. Upprepa denna process för att ta bort varje skruv från panelen. Dra panelen rakt ut och ställ den åt sidan.
3

Placera en hand på vardera sidan av ledningsnätet för automatiska fönstren. Tryck på flikarna på varje sida och dra isär dem.
4

tag i plasten Fuktskydd längst upp till vänster och höger om dörren. Applicera även lätt tryck och dra ned skyddet från varje sida. Låt plasten dingla av bottnen från botten av dörren.
5

Spray en liberal mängd med smörjmedel spray på alla korsningar av de fyra rörliga delar i dörren. Dessa delar är fyra metallstänger som rör sig från sida till sida eller uppåt och nedåt.
6

Räta ut eventuella böjda stavar i dörren genom att böja dem med en tång.
7

Öppna exteriör och interiör dörrlås att arbeta smörjningen i fogarna. Låsa och låsa upp dörren för att smörja motorn och låset. Re-spreja smörjning rikligt och låt det dra i ca 3 minuter.
8

Lokalisera Dörrmanövreringsanordning. Det är en liten svart låda med en gul klipp, klippet fäster en liten metallstav på toppen bakom fönstret spåret
9

Skjut en liten, platt skruvmejsel i skåran på klämman och dra. ställdonet ut. Ta krysskruven som monterar ställdonet. Placera ett nytt ställdon i klämman och sätt tillbaka skruven. Dra åt skruven i medurs
10

Tryck Fuktskydd tillbaka på plats,. Jämna det nerifrån och upp så att det fastnar på dörrens inre. Anslut kablaget tillsammans genom att trycka båda ändarna. Det finns ett klickljud när den fastnar.
11

tillbaka panelen dörren invändig samtidigt rikta in skruvhålen. Sätt i och dra varje skruv i en medurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141498.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.