Hur du jämför Trucklängd mellan nya Trucks & Äldre Lastbilar

När man jämför lastbilar, konsumenterna har ett antal överväganden. Bland dem finns bränsleekonomi, utseende, kondition och syftet av fordonet. Folk jämför äldre och nyare bilar. Konsumenterna bör också titta på fordonets längd. Längden på lastbilen är viktigt eftersom en längre fordon är svårare att manövrera, kräver övning för att vänja sig vid längre längd och är svårare att hantera. Stora fordon som lastbilar har mer blinda fläckar så överväger trucken längden kan bidra till att avgöra svårigheten att köra fordonet. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Forskning jämförbara lastbilar. När man tittar på äldre lastbilar kontra nya lastbilar, titta på samma modell eller lastbilar varumärke i jämförande syfte. Till exempel, jämför en äldre Toyota Tacoma med en nyligen gjord Toyota Tacoma. Detta säkerställer att det inte är någon skillnad i längd mellan lastbilsmärkena eller types.The samma märke av lastbilen kommer ofta förändras under åren som designer är förändrade, vilket gör längderna variabel. Andra märken eller typer av lastbilar har vanligtvis skillnader i längder.
2

Mät både lastbilar från den främre stötfångaren bak. Mät från sidan för att få de längder på de längsta punkter eller åtgärder undertill lastbilen från framför stötfångaren på baksidan. Att få någon att hjälpa åtgärd gör det lättare eftersom de kan hålla måttbandet till framför lastbilen. Mät längden på flaket medan stående på baksidan av lastbilen om längden på flaket är en nödvändig prövning, exempelvis för dragande ändamål. Om föredrages, mäta bredden av lastbilen som samtidigt. Mät bredd som den bredaste punkten av lastbilen, som vanligtvis är i fronten.
3

Lägg in något extra till längden. Extras på lastbilar kan omfatta kopplingsanordningar eller föremål som hänger bakom lastbilen.
4

Jämför längderna. Titta på vilken lastbilen har en längre längd och som har en kortare längd. Lastbilar med en längre längd behöver mer tid för att sluta än mindre lastbilar och kommer att ha fler blinda fläckar under körning. Större lastbilar är också svårare att fickparkera och är ofta svårare att hantera än den mindre lastbilen. För yrkespersoner dragande objekt i flaket, kanske mindre längd har inte en tillräckligt stor säng för de objekt som bogseras i lastbilen. Om flaket är ett övervägande, jämföra mätningarna från flaket snarare än den totala längden av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144334.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.