Hur man gör min Powerstroke Turbo Louder

Göra dina Powerstroke Turbo starkare är en fråga om att öka turbo vissla. När en turbo sveper upp vid höga varvtal - brinnande rekonstituerad avgaser - det högt tryck och hög hastighet av kolmonoxid genom turbon gör en visselpipa eller skrikande ljud liknande det som hörs från en jetmotor. Tillverkarna av Powerstroke lagt en ljuddämpare ring till turbon för att tysta en avblåsning. Genom att ta bort ljuddämparen ringen, kan du öka volymen av turbo vissla. Ta bort ljuddämparen ringen skadar inte turbon eller motorn, och inte heller kommer det att minska turbo prestanda. Saker du behöver
1/4-tums standard skruvmejsel
1/2-tums standard
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

stänga av motorn. Du kan inte öppna grenröret locket på turbo eller ta bort ljuddämparen ringen om motorn är igång.
2

Lyft huven och ta bort grenröret locket på turbon genom att släppa fästflikarna håller den på plats. Titta in i intaget slangen för låsringen. Intaget slangen är den enda slangen som kör in i turbo grenrör. Du kommer inte att ta bort intaget slangen, tar du bort något från inuti, låsringen som håller ljuddämparen ringen på plats. Låsringen kommer att placeras vid mynningen av intaget slangen. En låsring ser ut som en hästsko. Det är öppet i ena änden och har en flik på den andra för borttagning.
3

Bänd låsringen av med 1/4-tums skruvmejsel. När du har tagit bort låsringen, kommer du att se ljuddämparen ringen. Det är en hel cirkel. Använd båda skruvmejslar till pop ljuddämparen ringen fri från mynningen av intaget slangen. Byt grenröret locket på turbon och du är redo att starta din Powerstroke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144192.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.