Typer av Chevy Colorados

Chevrolet Colorado är en medelstor verktyget pick up truck från General Motors. Först lanserades 2004 som ett alternativ till den nuvarande Chevrolet S-10, är ​​den idealisk för transport av gods och dra last. Det är relativt lägre prissatt och erbjuder högre bränsleekonomi jämfört med konkurrenterna, men visar istället färre kropp stil val. Många Chevy 2011 Colorado modeller finns tillgängliga. Regelbundna Cab

regelbundna hytten versionerna levereras med tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift alternativ driva. Den regelbundna hytten drivs av en Vortec 2,9-liters I-4-motor med en fem växlad manuell växellåda. Det finns två modeller: Work Truck och 1LT. Båda modellerna har en hjulbas på 111,3 inches. Arbetet lastbil har 16-tums hjul och en 185-hästkrafter (hk) motor. Den 1LT versionen har kopplingar aluminiumfälg och dimljus. Regelbundna hytterna har en sex fot, en tum lång last säng med en lastvolym på 44 kubikfot. Den tre-sits med säten har en fyrstjärnig regeringen rating krocktest.

Regelbundna Chassier arbete lastbilar har 3,7-liters, I-5, fyra-växlad automatlåda motor och en 126-tums hjulbas.
Extended Cab

förlängda hytter drivs av en Vortec 3,7-liters, I-5 motor. Tvåhjulsdrift versioner presenteras i Work Truck, 1 LT, 2LT och 3LT med ZQ8 modeller sport fjädring. De fyrhjulsdrivna versionerna har inga 3LT eller arbete lastbil alternativ. Den 242 hk 2LT har 16-tums kromade fälgar. Den 300 hk 5,3-liters V-8 motorn utrustad 3LT modellen har 18-tums midnatt hjul silver aluminium och en dragkapacitet på 6000 pounds.

Femsitsig har en glidande back fönster, säten bänk och 125,9 -tums hjulbas, dess sex fot, en tum långa flaket har 44 kubikmeter lastvolym. Den har en fyrstjärnig regeringen rating krocktest.
Crew Cab

Vortec 3,7-liters I-5 motor Manskapshytt har ingen version arbete lastbil . Den levereras i 1LT, 2LT och 3LT optioner enligt tvåhjuliga versioner drive och 1LT och 2LT alternativ i fyrhjulsdrivna versioner.

Dess höjdpunkter är rymliga interiörer ger mer bak och framsätet benutrymme. Den har en 126-tums hjulbas och 17-tums kromade fälgar finish. Manskapshytter har läder stoppade säten frontskopa.

Fyra dörrar, sex-sits Manskapshytt har en fem fot, en tum flaket med en lastvolym på 37 kubikfot och en högre femstjärniga regeringen krasch testa betyg.
Specialmodeller

robusta specialutgåva Z71 med två-och fyrhjulsdrivna alternativ är avsedd för tuff körning i stormar eller på grusvägar. De fyrhjulsdrivna modellerna har Insta-Track-teknik så att de kan konfigureras att använda antingen två-wheel-drive eller fyrhjulsdrift med en knapptryckning.

Specialutgåva har Vortec 3,7-liters , I-5 motor eller 2,9-liters, I-4 motoralternativ. Den har off-road fjädring, 17-tums hjul, en främre krängningshämmare och en automatisk låsning bakre differential för att lägga styrkraft och dragkraft. Addera Standard Funktioner

Samtliga modeller är utrustade med luftkonditionering, nackstöd sits och en sex-månaders abonnemang på Chevy s On-stjärnig service.

tillgängliga lacker är svart, Victory Red, Steel Grön Metallic, New Aqua Blue Metallic, Sheer Silver Metallic och Summit White, Deep Navy och kardinal röd metallic. Interiören Deluxe tyg eller läder sits klädsel kommer i ljus Cashmere eller nyanser Ebony. Standard säkerhetsfunktioner inkluderar låsningsfria bromsar, dragmekanismer, dagtid lampor och sidodörr krockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143709.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.