Hur till Återvinna en lastbil Seat

En lastbil är konstruerad för att dra och fungerar som ett robust fordon skillnad mindre mer känsliga maskiner som sedaner och sportbilar. Ha en bra interiör är ett bra sätt att utnyttja din lastbil till högsta potential. Om tyget att din lastbil kom med har blivit sliten, smutsig eller bara inte prestera en rigorös standard, kan du enkelt återställa dina lastbil platser i ett enkelt och okomplicerat sätt. Du kommer att behöva lite sömnad kunnande men det kan uppnås genom tålamod och följa grundläggande instruktioner. Saker du behöver
Wire snippers
tyg
Pin
symaskin
Hog ringar
Ringklammer tång
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från lastbilen och skala av klädsel för att användas som ett mönster. Använd tråd snippers att skära igenom hog ringarna som håller klädseln på plats.
2

Sprid ut klädseln pjäser på nytt tyg och spåra former på tyget.

3

Klipp ut ny klädsel bitar och nåla ihop dem precis som de ursprungliga bitarna. Sy ihop tygstyckena för att skapa en ny klädseln för lastbil sätet med hjälp av en symaskin.
4

Skjut ny klädsel på lastbilen sitsen och justera tyget tills sömmarna alla line up och ligga platt.
5

Fäst kanterna på klädseln på baksidan eller undersidan av sitsen. Följ stigen av hog ringer dig bort från den ursprungliga klädsel.
6

Fäst kanterna på klädseln med hog ringarna med hjälp av tång låsringar. Sätt tillbaka sätet i lastbilen när alla kanter är ordentligt fastsatt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143499.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.