Truck Sänkning Komponenter

Installationen av sänkning kit som tillåter fordonet att rida mycket lägre kan skapa en väg-kramas, strömlinjeformat utseende. Ett antal upphängningskomponenter måste ändras för att framgångsrikt och säkert sänka ett fordon. Genom att välja rätt komponenter, kan du vara säker på att din truck-sänkande proceduren kommer att gå mycket smidigare och att du inte kommer att skapa ett fordon som är osäkra eller på annat sätt olämpliga för användning. Drop Spindlar

bil terminologi, spindlar är en del av fjädringssystem som håller hjulen på fordonet. Drop spindlar är spindlar som är gjutna eller smidda i ett offset mode, vilket gör att spindeln att sitta lägre till vägen, med hjulet sitter högre upp så att karossen kommer att rida lägre än det ursprungligen var tänkt. Dessa är oftast tid-och arbetskrävande att installera och är inte lätta att tillverkas, så du måste hitta ett kit som har drop spindlar om du vill använda den här metoden för att pressa lite höjd från fabriken fordon.


Spiralfjäder Kompressorer

En enkel modifiering är tillsatsen av en spiralfjäder kompressor som fungerar som en stor klämma, komprimera spiralfjädrarna som skapar truckens rida höjd och därmed sänka fordonet . Dessa kan monteras snabbt med enkla verktyg, men det viktigaste är att köpa rätt kompressorer, eftersom felaktiga eller billigt gjort kompressorer kan bryta under belastning och orsaka en risksituation. Det andra alternativet för att lägga till kompressorer är att ta bort spiralfjädrar och antingen värma fjädrarna för att göra dem mindre spänstiga eller skära en del av de spolar bort för att sänka bilen, men dessa är jobb bäst avgörs av en professionell.

Modifierade Leaf Springs | Boka

Många lastbilar stöds i bak med bladfjädrar, som är gjorda av lager av svetsad metall eller klämmas ihop för att skapa fjäderkraften behövs för att stödja fordonet . Installera bladfjädrar som har någon av de lager av fjädermetall bort från dem, eller installera specialtillverkade anpassade bladfjädrar som görs för att montera eller sitta lägre på fordonet, kan du sänka din lastbil effektivt och attraktivt.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143498.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.