1999 Toyota Tacoma Specifikationer

Toyota Tacoma är en kompakt lastbil först introducerades för 1995 års modell. Den Tacoma var japanska i att Toyota var tillverkaren, men lastbilarna var utformade i USA och byggd i Kalifornien. Det fanns tio versioner av Tacoma som erbjuds för 1999 års modell. Tre av dem var fyrhjulsdrivna versioner av Bakhjulsdrivna Tacoma trim stilar. Den ursprungliga tillverkarens föreslagna priset varierade från $ 12.698 för den vanliga hytten bakhjulsdriven modell till $ 24.688 för Xtracab Limited V-6 fyrhjulsdrift version. Motorer

1999 Toyota Tacoma erbjöds med tre möjliga motorer. Motorn bestämdes av den specifika modellen eller trim style.The minsta av de tre motorerna var en 2,4-liters fyrcylindrig motor som levererade 142 hästkrafter. En 2,7-liters fyrcylindrig motor har en effekt på 150 hästkrafter kom standard på vissa modeller. Den största motorn var en 3,4-liters V-6 som producerade 190 hästkrafter.
Transmissioner
p Det fanns två växellådor som erbjuds för 1999 Toyota Tundra. Beroende på vilken modell en köpare köper, skulle en överföring vara standard och andra tillval. De undantag från denna regel var de tre PreRunner modellerna. De som kom standard med en fyra-växlad automatisk överväxel växellåda med inga andra alternativ. Vissa trimmar ingår också att överföring standard, medan andra erbjöd det som ett alternativ. Den andra överföringen var en femväxlad manuell överväxel version.
Fuel Economy

1999 Toyota Tacoma bakhjulsdrivna modeller kom med en 15,1-gallon bränsletanken. En 18-liters tank med på de fyrhjulsdrivna versionerna. Beroende på motor, växellåda och bakhjulsdrift eller fyrhjulig konfigurationer drive, bränsleekonomi varierade från modell till modell. Bakhjulsdrivna versioner med 2,4-litersmotorn har värderats av EPA på 22 miles per gallon i staden och 27 mpg på landsväg med en manuell växellåda. De mest bränslesnåla modellerna var de fyrhjulsdrivna versionerna med manuell växellåda. Detta fick 17 mpg city och 19 mpg highway.
Storlek

Storleken på 1999 Toyota Tacoma varieras beroende på trim stil. Den kortaste mätte 183,80 inches i längd och hade en 103,3 tums hjulbas. Den längsta var 202,3 inches i längd med en 121,9 tums hjulbas. Bredden var standard på 66.5 inches. Höjd, men varierade från 62 inches till 68,9 inches. Markfrigång varierade från 6,3 inches till 11 inches. Tjänstevikt började på en låg på £ 2580. och gick upp till 3.430 kg. beroende på modell och konfiguration.
Funktioner

De enda säkerhetsfunktioner standard på 1999 Toyota Tacoma i alla trim stilar var förare och passagerare-sidokrockkuddar. Den Xtracab Limited V-6 fyrhjulsdrift modell, men kom med makt dörrlås standard. Luftkonditionering kom endast standard på två av de bakhjulsdrivna modellerna. Farthållare, tilt styrning och varvräknare kom standard på Xtracab Limited V-6 fyrhjulsdrift modellen, som gjorde en CD-spelare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143454.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.