Så här ansöker freon i en S10 Pickup

Chevy S10 pickup luftkonditioneringsapparater systemet har två olika sidor, den höga sidan och underkant. De linjer som går till den höga sidan kommer alltid att vara varm och de linjer som går till den låga sidan kommer alltid att vara kallt. Luftkonditioneringen kompressor cirkulerar freon från underkant till överkant för att kyla freon, och kyla fordonet. Att förstå skillnaden mellan de höga och låga sidor av systemet kommer att hjälpa dig när du ansöker freon. Saker du behöver
Två burkar av R-134a freon
A /C grenrör mätare inställd
R-134a kan peka
Push-on adapter set
Visa mer Instruktioner

1

Hitta AC ventilen. Det är beläget i den främre delen av trucken intill elementet. Detta är den låga sidan av luftkonditioneringen. Ladda AC i underkant. Fäst den blå adaptern till ventilen och fäst den blå slangen på din mätare inställd till adaptern.
2

Leta i överkant AC ventil som är placerad i den mindre linjen. Denna ventil är varmt och ligger nära kompressorn eller i raden. Fäst den röda adaptern till i överkant ventilen och fäst den röda slangen på din mätare församling till adaptern.
3

Starta din S10 pickup och kontrollera övertryck. Du borde läsa den låga sidan spårvidd. Om trycket är lågt, tillsätt en burk R-134a. Kontrollera lastbil ventilerna för att se om luftkonditioneringen blåser kallt när det kan är tom. Den låga sidan övertryck bör läsa cirka 45 pounds beroende på utomhustemperaturen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141969.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.