Hur man tar bort en säng Cap på en F150

Som framgår av deras ökande användning , är flaket caps bli personliga favoriter av många åkare , som inkluderar många ägare av Ford F150 . Dessa omfattar görs vanligen med glasfiber . Det är emellertid inte vikten på flaket täcka sig själv så mycket som storleken av locket som gör dessa objekt utmanande att ta bort. Om du har tre assistenter på sidan bör du kunna få locket av din F150 ganska lätt . Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna din baklucka samt bakruta av lastbilen locket .
< Br > 2

Koppla ur alla kabelanslutningar på insidan av din lastbil säng täcka för att undvika att fastna eller skada dem när du tar bort sängen omslaget .
3

Ta bort de fyra klämmorna sängöverkast på de fyra hörnen av din lastbil säng . Medan de flesta klämmor kan enkelt lossas genom att vrida klämman handtaget i en moturs riktning , kan du behöva en Ratchet och Hylsnyckelsats att avlägsna sängöverkast om särskilda klämmor användes .
4

Lyft av locket av skenorna med hjälp av minst tre andra personer så det finns minst en person vid varje hörn av locket . Bär locket till en säker plats och lägg den försiktigt ned .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143285.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.