Specifikationer för en 2001 Ford Ranger Edge

Fords Ranger modell är en kompakt pickup som, från allra första början, var avsedd att vara pålitlig, stabil och kraftfull. Linjen drabbas först på marknaden 1983 och har genomgått smärre förändringar sedan dess, inklusive större lastbil sängar, bättre motor och stilistiska förbättringar. Ranger är fortfarande i produktion idag, med sin senaste 2011-modellen. Mätningar

Ford Ranger Edge var klassas som en liten pickup. Det var 69,4 inches bred, 188,7 inches lång och 64.9 inches i tall. Lastbilen hade en tjänstevikt på runt £ 3085., Med en markfrigång på 6,7 inches och en vändradie på 37,74 meter. Internt lastbilen kunde sittplats upp till tre personer med 42.4 inches av benutrymme, 53.8 tum av axelbredd, hip rum av 52,7 inches och 39.2 inches av utrymme.
Motor och Drivlina

standard motor tillgänglig med Edge-modellen var en 3-liters V-6, vilket skulle kunna producera cirka 150 hästkrafter och 185 foot-pounds av vridmoment. Denna motor gjorde Edge kraftfull nog att dra upp till £ 6070. eller bära upp till 1260 kg. av last. Drivlinan var bakhjulsdrift, med en femväxlad manuell växellåda.
Bränsle och näringsliv

Körs på vanlig blyfri gas, hade lastbilen en liten, 16,5-liters tank. Under optimala förhållanden, kunde Edge färdas 346,5 miles på en enda tank. Bränsleekonomi för stadskörning maxade ut på runt 15 mpg, förbättra till 21 mpg i öppna motorvägen resor. Alternativen på Edge ingår en automatisk
Alternativ

, fem-växlad växellåda, farthållare och en lastbil säng extender.
Säkerhet

National Highway Traffic Safety Administration tester på Edge ingår bara sidokollision, för vilka det uppnådde toppbetyg av fem stjärnor. Säkerhetsfunktioner var lätta för denna modell, med endast fyra hjul låsningsfria bromsar kommer som standard. Det hade krockkuddar, men bara för framför föraren och passageraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143218.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.