Hur man reparerar en 1995 Chevy S10 backspegeln

Att ha en trasig backspegel är inte bara störande men farligt. Bilderna bakom du är knäckt och förvrängd, vilket gör det svårt att göra tydliga och säkra domar på vägen. Det är därför det är klokt att helt ersätta en trasig backspegel stället för att försöka reparera den. Du kan köpa en ersättare spegel för din 1995 S10 på en auto-delar butik eller Chevy återförsäljare och kan köra säkert och bekvämt igen på nolltid. Saker du behöver
Mini-stjärnskruvmejsel
Rakblad
Torr trasa
Maskeringstejp
Replacement backspegeln
Backspegel självhäftande
Visa fler instruktioner

1

Koppla ur elektroniken ledningar går in i spegeln genom att dra på basen av selen de är knutna till. Ta spegeln bas genom att lossa de små skruvarna med stjärnskruvmejsel. Dra försiktigt hela basen av med fingrarna och kör rakkniv längs kanten medan du drar. Skrapa något överflödigt lim i glaset med rakkniv.
2

Placera en bit att tejpa på utsidan av vindrutan glaset på plats av den borttagna spegeln som en referenspunkt. Torka fläcken för fastsättning rent och torka med en trasa och ta bort den nya spegeln och lim från boxen.
3

Torka basen av den nya spegeln ren med trasa. Öppna självhäftande lim och placera 6 till 10 droppar jämnt över ytan av spegeln bas. Tryck och håll spegeln till den plats på vindrutan där du placerat maskeringstejp. Håll det på plats under minst en hel minut. Håller den längre kan bidra bilda ett starkare band.
4

Sätt tillbaka skruvarna i botten och anslut elektroniska ledningar igen Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141203.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.