Hur får Keys gjort för en Ford

bilnycklarna görs för varje enskild bil för säkerhet och för att förhindra stöld. Varje nyckel är unik för ett specifikt fordon, och om en andra nyckel behövs, måste den kopieras av en certifierad låssmed med en nyckel dubbelarbete maskin. Tyvärr kan det finnas en tid då en nyckel försvinner, t.ex. tappas ner i ett avlopp, förlorade när du spelar sport, förlorade på jobbet, eller på något annat sätt. I en sådan situation, är alla säkerligen inte förlorat. Nycklar kan alltid göras från grunden med din lokala biltillverkarens försäljningsställe. För en Ford fordon, kommer följande hjälpa att ha en nyckel gjord för din Ford bil eller lastbil. Saker du behöver
Körkort
Fordonsregistrering
VIN (Vehicle Identification Number) för din Ford
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner din Ford bilens VIN (Vehicle Identification Number) på en bit papper. VIN-nummer syns i nedre hörnet av vindrutan på förarsidan o fordonet och visas som en liten rektangulär metall tagg inbäddad bredvid streck närmast brandväggen på fordonet.
2

Ta VIN-nummer, en kopia av din registrering, och ditt körkort till närmaste Ford-återförsäljare eller servicecenter.
3

Ge de tre bitar av information som anges i steg 2 till någon på din lokala Ford återförsäljare servicecentral, eftersom det kommer att krävas för att bevisa att du är ägare av fordonet, vilket förhindrar risken för stöld. Servicecentret kommer då att kunna mala dig en helt ny nyckel baserad på VIN-nummer på din Ford fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140872.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.