Hur till Öka bränsle körsträcka för Semi Trucks

Ekonomin har ännu inte återhämtat sig, inte heller har de diesel bensinpriser från förr. Detta lämnar lastbilsindustrin i en sårbar situation --- höga priser på naturgas i kombination med dålig körsträcka resultatet i en kamp för att hålla produkterna flyttar över hela USA. Vad detta innebär för lastbilsindustrin är att kostnaderna måste sänkas, mer specifikt, kommer företagen måste hålla ett vakande öga på bränsleekonomi för sin flotta av fordon. Ökad bränsle körsträcka en halv lastbil kan få --- igenom några olika sätt --- kan spara en bunt på vägen. Instruktioner
hur man kan öka bränsle körsträcka för Semi Trucks
1

Undvik installation av krom eller alltför många tillbehör till semi lastbil. Även om många aktörer vilja lägga sådana tillbehör, kan många av bitarna vara ganska tung. Eftersom det redan tar en stor del av makten att dra lastbilen genom vind och andra okontrollerbara faktorer, vill du inte lägga till extra, onödiga vikt.
2

Kontrollera däcktrycket på semi lastbil till se till att det inte är för mycket eller för lite luft i något av däcken. Detta bör göras rutinmässigt --- så ofta som en gång per vecka --- se till att du kör med rätt mängd däcktryck. Däcktryck kan påverka körsträcka. Om ett däck verkar förlora en hel del luft kontinuerligt, byt ut den.
3

Installera specialdesignade bitar till botten eller toppen av semi lastbil för att bidra till att minska den mängd luft som rör sig under eller över lastbilen. Precis som vanliga bilar, vill du göra en halv lastbil så aerodynamisk som möjligt för att minska den ansträngning det gör att släpa allt som vikt runt. Tänk på att installera luftriktare på taket och även luft-dammen stötfångare fram för att hjälpa.
4

Inspektera semi lastbil rutinmässigt, antingen varje vecka eller vid varje stopp. Du vill vara säker på att alla vätskor, såsom olja och transmissionsolja, kontrolleras för att säkerställa att de är rena och fyllda lämpligt. Detta kan innebära att den semi lastbil till en mekaniker för att utföra sådana inspektioner.
5

Köp en hybridmodell semi lastbil om tiden är rätt och lämpliga medel finns tillgängliga. Det finns för närvarande endast ett fåtal hybridmodell semi lastbilar som finns, och även om detta kan innebära en stor investering initialt, kan det löna sig i slutändan. Om du infoga alla de andra tips när man kör en hybrid semi lastbil, ökade körsträcka kan vara ganska betydande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142645.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.