Hur du justerar en strålkastare på en Ford Ranger

Justera strålkastarna på din Ford Ranger kan vara oerhört viktigt för säker mörkerkörning. Strålkastare, efter tid, kan sakta vibrera ur sin rätta placering, de kan också helt enkelt har justerats felaktigt efter första installation eller byte. Justera din Rangers strålkastare är en enkel process som endast kräver grundläggande verktyg. Enheten i sig är utformad för snabb justering. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop the Ranger huven genom att dra i spärren som sitter under ratten. Med huven poppade drar handen från höger till vänster under kanten på huven. Detta kommer att haka på spärren och låta fläkten höjas. Om din Ranger har en icke-fjäder huva, fäst med huven bar.
2

Slå på fordonets belysning och ändra inställningen till "Höga balkar."

3

Använd en stjärnskruvmejsel för att vrida justeringsskruven på sidan av strålkastare montering beläget inom huven på lastbilen. Detta kommer att luta strålkastaren antingen uppåt eller nedåt (medurs lutar nedåt, tiltar moturs up).
4

Återigen, använd en stjärnskruvmejsel för att vrida justerskruven på baksidan av strålkastaren församlingen . Detta kommer att justera strålkastaren vänstra-till-höger-orientering.
5

Använda justerskruvarna, matcha strålkastarna så jämnt som möjligt. På "Helljus" inställningen, bör de pekar nästan i nivå med marken, vilket ger dig ytterligare en vy på vägen.
6

slå på belysningen i bilen tillbaka till "Low-beam. " Kontrollera ljuset riktning, och se till att båda strålkastarna fortfarande matcha så jämnt som möjligt.
7

Stäng truckens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141325.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.