Hur Ren Truck Mount Equipment

Rengöring av svetsutrustning eller fältservice utrustning på din lastbil säkerställer tillförlitlig prestanda och främjar en säker arbetsmiljö. Damm, skräp, lacker och lösningsmedel rester ackumuleras under mobila och fält applikationer. Periodvis demontering utrustning genom att ta bort vissa tillbehör är nödvändig för omfattande rengöring och underhåll. Det är viktigt att undvika att skapa luftburna partiklar vid rengöring svetsutrustning och pumpar för bensin, diesel och giftiga lösningsmedel. Korrekt installation är avgörande när städutrustning monterad på din lastbil. Saker du behöver
Vattenresistent presenningar
Shop vakuum med urladdning filter
Utility rengöringsborstar
vattenbaserat rengöringsmedel /avfettningsmedel
Sötvatten källkodspaketet 5-liters plasthink
Rags
Visa fler instruktioner
Setup
1

parkera din bil i ett ventilerat utrymme, såsom en stenlagd industriområde parkeringsplats eller utility garage. Spread vattenbeständiga presenningar runt sängen av lastbilen, och se till att presenningar sträcker sig under sängen.
2

Rensa området kring utrustningen på sängen genom att ta bort repen, slangar eller bärbara verktygslådor. Ta bort alla hand-och elverktyg från sängen-mount verktygslådor och lådor nytta. Ta bort alla tillbehör du bär på fältet, såsom svetstråd beslag VVS eller elektriska kontakter. Addera 3

Vakuum insidan av verktygslådor och lådor nytta med en butik vakuum som är försedd med en ladda ur filtret. Lossa skräp i hörnen med ett verktyg rengöringsborste och vakuum skräpet.
Rengöring
4

Se beredning instruktioner för ett vattenbaserat rengöringsmedel /avfettningsmedel. Blanda de rekommenderade proportionerna av renare och färskt vatten i en 5-liters plasthink.
5

Skura insidan av truck-mount lådor med trasor och rengöringsmedlet. Avlägsna rengöring återstoden med butiken vakuum. Torka av insidan av lådorna med torra trasor. Rengör din svetsutrustning eller pumpar för hand och torka återstoden undan med rena trasor.
6

drapera en vattentät presenning över hytten på lastbilen och bakrutan i förarhytten. Inrätta en ny vattenslang med en rengöring flaska kvarstad, eller anslut vattenslangen till en makt bricka. Fyll behållaren med rengöringsmedel.
7

Rengör utrustningen och sängen av lastbilen. Skölj renare bort med färskvatten. Torka allt torrt med rena trasor. Rengör sidorna av flaket med rengöringslösning och ett färskt vatten Skölj.
8

Vik alla presenningar, med början vid ytterkanterna, och vikning av rengöring skräp inuti som du går. Transportera presenningar till en reningsanläggning eller deponi. Rengör presenningar för återanvändning eller kassera av presenningar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144440.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.