DIY Spray-On Bed Liners

En DIY spray på sängen liner kan hittas i antingen färdiga att använda sprayburkar eller med hjälp av en sprutpistol och vanlig flytande säng liner. Dessa produkter finns på de flesta bil-försörjning eller delar butiker, på järnhandeln och online. Det finns många flytande slag och varumärke sprayburk typer som finns, men de är alla i huvudsak tillämpas på samma sätt. Att sätta på en DIY säng liner kan göras på bara några timmar och kommer att spara kostnader och besväret med att ha det gjort professionellt, men kommer ändå att ge professionella resultat om det görs på rätt sätt. Saker du behöver
Bucket
Dish såpvatten
Fresh vattenslang
slipande eller instegsskydd pad, om tillämpligt
mätsticka
Air kompressor
underbeläggning sprutpistol
Maskeringstejp, om tillämpligt Truck säng liner flytande
Spray-on bed liner
Visa fler instruktioner
1

Mix upp några tvål diskvatten använda vanligt diskmedel i en hink och tvätta ur flaket. Skölj med en färskvattenslangen och sedan låta sängen torka helt.
2

Scuff sängen av din lastbil med antingen en slipande dyna eller en instegsskydd pad. Många DIY säng lining kit kommer att ha dessa poster ingår, men slipdynor och nötning dynor kan hittas på maskinvara eller varuhus överallt. Se till att hela flaket har skråmat att tillåta tillämpade säng liner spray för att hålla rätt på sängen.
3

Tape utanför områden som fixturer tail light, registreringsskyltar eller spärrar med maskering bandet som du vill behålla från över-sprej vid tillämpning av flytande bed liner.
4

Öppna en burk säng liner och blanda väl med en mätsticka. När fullständigt blandade, häll över vätskan i ett underbeläggningsskikt sprutpistol.
5

Fäst sprutpistolen till en luftkompressor och börja att spraya det flytande flakinsatsen in i bädden. Arbeta dig från framsidan till baksidan, och spraya på i ännu, överlappande rockar. Refill pistolen när vätskan tar slut, och hålla sprutning tills hela sängen har täckts.
6

Använd en spray-on bed liner i en burk för antingen touch-ups, repor eller fläckar du kan ha missat. Även om det är möjligt att faktiskt använda bara kan spraya-på foder för att göra en hel lastbil säng, skulle det inte vara en mycket kostnadseffektiv metod för en DIY spray på sängen liner ansökan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141326.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.