Hur att rengöra en Thermo King kylaggregat

Thermo King kylenheter hjälpa till att transportera kött, grönsaker och frysta varor över hela landet. Rengöring lastområdet av kylaggregat är viktigt att hålla bakterier borta. Förarna ombeds att rengöra enheterna innan plocka upp ett nytt drag av objekt som kräver kylning. Rengöring ut en Thermo King kylaggregat tar time out av en lastbilschauffören resa men det garanterar också livsmedelssäkerhet för alla som hanterar och äter enhetens innehåll. Om tiden är knapp, kan förarna schemalägga alltid en professionell tvätt på en stor truck stop för en avgift. Saker du behöver
Skyddande ögonmask
Gummihandskar
5-liters hink
Industri kylaggregatet renare, såsom "Reefer Cleaner" från Unitors Chemicals
Trädgårdsslang
Stos
Elkraft bricka med värme
Reefer trailer kvast
Visa fler instruktioner
1

Stäng av kyl enheten innan du börjar att rengöra den.

2

Ta bort alla paletter, krokar kött eller annan hårdvara från lastutrymmet.
3

Sätt på dig gummihandskar och mask. Blanda fem delar industriella rengöringsmedel kylaggregatet, såsom Reefer Cleaner av Unitor Chemicals, till 10 delar vatten i 5-liters hink. Häll blandningen i tvålpump av makt bricka.
4

Haka makt bricka upp till trädgårdsslangen.
5

Slå på strömmen brickan på och ställ in värma till låg. Ställ in sprayen till hög effekt. Spraya insidan av Thermo King kylenheten. Spraya taket först, och sedan spraya varje sidovägg. Spraya varje vägg från toppen till botten.
6

Effekt tvätta golvet av enheten. Börja på baksidan av enheten och spraya mot dörren. Använd en bred kvast att sopa överflödigt vatten från golvet och ut dörrarna.
7

sopa golven med en reefer trailer kvast efter att de har torkat. Reefer trailer kvastar har notched borst som kan komma ner in i spåren i lastgolvet. Detta kommer att ta bort överflödigt skräp som kan hysa bakterier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144677.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.