Enkelt sätt att ladda en uppblåsbar på en pickup

Uppblåsbara båtar är som sälar --- mycket graciösa i vattnet, men inte så mycket på land. Brottas en i en pickup, speciellt om du är ensam, kan vara en knepig uppgift. Borttagning av utombordaren är det första du ska göra. Tro inte att du kan hoppa över det här steget och göra det lättare eller spara tid. Avgå själv till den och ta den yttre off, det kommer att göra allt lättare. Uppblåst
p Om du saknar tid att uninflate båten, kommer du behöver för att få in det i botten av lastbilen så hårt som möjligt. Om du inte har de nödvändiga rep och spännband, inte ens överväga det. En uppblåst båt på baksidan av en lastbil är mycket som ett segel, och kommer att bete sig som det, om de får chansen. Om båten är liten nog att det passar in i sängen av din lastbil, har du tur. Dra det till lastbilen, vänd den upp och ned, lyfter nosen på bakluckan, gå till baksidan av båten och skjut in Bind ner det ordentligt och inte köra för fort.

ouppblåsta

Uppblåst båtar är bäst laddas i en pickup i en icke uppblåst tillstånd. Det är därför de är gjorda uppblåsbar. Dra upp båten på land och öppna ventilen. Om du har tid, låt det mesta av luften att fly naturligt. Sedan ligga ner på båten på den motsatta änden från ventilen och rulla sakta framåt, vilket gör att din kroppsvikt för att pressa ut all luft. När all luft är ute, vik båten som tätt en bunt som möjligt, lyft den till baksidan av pickup och bind ner.
Alone

Större uppblåsbara båtar är mycket lättare att ladda när du har hjälp. Om du fyller på en större båt som du inte kommer att uninflating, har din hjälpare eller hjälpare står på andra sidan och lyfta den med dig. Lyft båten över era huvuden och gå framåt så att du bär båten över sängen av pickup. Ställ båten ned så att den vilar på båda sidor om pickup lastbilens flak. Återigen, knyta båten ner så gott du kan, och inte köra för fort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141246.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.