Hur du fyller på en lastbil

Freight utlastning runt om i världen varje dag. De män och kvinnor loading dessa lastbilar vet oftast det bästa sättet att ladda detta gods. Det finns olika typer av gods, men endast ett fåtal typer av släpvagnar som används för transporter. Säkerheten är det viktigaste att tänka på när du laddar en lastbil. Att vara bekant med olika typer av släpvagnar och isättning dem är avgörande för att på ett säkert sätt lasta en lastbil. Saker du behöver
Forklift
Måttband
Visa fler instruktioner
Van Släpvagnar Till Salu 1

tillbaka lastbilen och släpet till lastkaj. Blockera däcken på släpvagnen och ställ in bromsarna på fordonet. Öppna dörrarna till van trailer och släppa plattan dockning på plats. Dockning plattan är vad överbryggar klyftan mellan bryggan och sängen av trailern, vilket gör att gaffeltruck för att lasta trailern.
2

Kör trucken till framsidan av vagnen och satt ner en pall så det är att röra på framsidan av vagnen. Ställ annan pall bredvid den första, sida vid sida. Trailern är full när pallarna lastas till släpfordonets bakdörrar.
3

Set uppblåsbara påsar eller stoppklossar bakom sista pallar att hålla belastningen från växling under transporten. Ta lastning plattan från sängen på släpvagnen och stäng dörrarna. Lås dörrhandtag på plats och sätta ett sabotage tätning i låset handtaget hänglås hål.
4

Väg lastbilen och för att se om någon av dess axlar är över juridiska lastens vikt.


Flat
5

Lasta gods så tätt som möjligt. Snug frakten i mitten av vagnen. Om något gods är sida vid sida, placera den så att objekt touch.
6

Inspektera sidorna av trailern medan du laddar frakten för någon överhängande material. Håll frakten inom skyddsräcken på släpvagnen för att undvika att behöva köpa överdimensionerade belastning tillstånd.
7

mäta höjden på lasten med ett måttband, hålla den under 14 fot, 6 tum (beroende om läget). Mät bredden på lasten, att hålla den under 102 inches. Dessa höjder och bredder är de lagliga last mätningar för last storlekar som inte kräver överdimensionerade banners och tillstånd, enligt US Department of Transportation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141247.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.