Olika sätt att hänga en flagga i en lastbilshytt

Hängande en flagga i hytten på en lastbil är ett enkelt sätt för fordonsägare att visa tro och allianser. Ungefär som de slagord som finns på bildekal, hänger en flagga i en lastbil talar av egen förarens identitet. Bakom varje flagga, ska den nationella eller organisatoriska, det är en ideologi. Hängande en flagga i en lastbilshytt är en form av offentligt stöd för denna ideologi. Sugkoppar

Ett antal kontorsmaterial och leverantörer auto säljer sugkoppar med hakar eller clips som kan användas för att hänga en flagga i en lastbilshytt. Flaggor med förstärkta hål i vart och ett av sina fyra hörn är väl lämpade för sugkopparna med krokar. Sugkoppar kan placeras i fyra hörnen av en lastbilshytt rygg fönster, med krokarna träs genom flaggans hål.

Sugkoppar med clips kan användas för att hänga flaggor utan hål. Klippen kommer att hålla flaggan på plats medan sugkopparna håller flaggan till ett fönster i hytten.
Sjunker Graphics

Ett antal företag producerar flagga grafik för lastbilar görs till de specifika mätningar av fönstren i en hytt för enkel montering. Dessa bilder, som kör allt från exakta kopior av nationella flaggor till bilder av flaggorna vinka, oftast gjorda av en se igenom vinyl som fungerar på ett sätt som inte är olikt fläckas fönster. Även på full skärm till omvärlden, kan sådana bilder är lätta att se igenom av föraren.

Flag grafik för lastbil montering är gjorda av självhäftande material, för att enkelt fästas på fönster.


backspegeln Flaggor

backspegeln flaggor är byggda för enkel upphängning i lastbilshytter. En backspegel flagga är en liten flagga hängande från en sträng bunden till en enda sugkopp. Sugkoppen är fäst vid glaset i en backspegel och flaggan hänger ner från dess sträng.

Backspegeln flaggor kan köpas från ett antal källor och är gjorda i bilden av flaggor av nästan varje nationen i världen. Liknande flaggor kan hittas utan sugkoppar. Dessa flaggor hänger uteslutande från en sträng som är lindad runt backspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141183.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.