Var kan jag köpa gula Snöplog Lights?

Gul snöplog lampor är viktiga för snowplowing lastbilar som de fungerar som en försiktighet och varningssystem för annan trafik som är på väg under en snöstorm. Gul snöplog lampor är också mer effektiva under en snöstorm än vita lampor, eftersom den gula skenet gör det enklare synlighet i tung snö förhållanden samt kvällen och tidigt på morgonen resa när det är fortfarande delvis mörkt. Tool Hemsidor

Många online-verktyg återförsäljare säljer gula snöplog lampor. NorthernTool.com (se Referenser) säljer två stilar av snöplog lampor utformade för att öka synligheten under snöfall. Man är monterbara snöplog lampor är kompatibla med alla snöplog fordon. Denna två-pack uppsättning har ett ljus som skall monteras på vardera sidan av taket på lastbilens hytt. Det andra alternativet är en off-road ljus kit som ska monteras på snöplogen ram. Detta ljus ökar synligheten under snöiga förhållanden.
Utryckningsfordon Equipment Hemsidor

Gul snöplog lampor kan också köpas från webbplatser som säljer utrustning för utryckningsfordon. GlobalIndustries.com erbjuder mer än 20 stilar av akuta blinkande lampor såsom roterande och strobe varningslampor i en mängd olika färger, inklusive gul. De flesta snöplog fordon har typiskt roterande snöplog lampor, som är monterade på den övre sidan av lastbilshytten.
Pris-Jämför hemsidor

Pris-jämför webbplatser som Amazon.com och Buy.com också sälja gula snöplog lampor, både nya och begagnade skick (se referenser). Artiklar ändras från gång till gång, beroende på tillgängliga kvantiteten, så kolla dessa webbplatser regelbundet för nya och begagnade varor, vanligtvis säljs till rabatterade priser.
Online Auktion webbplatser

Online-auktion webbplatser som eBay har också både nya och begagnade gula snöplog lampor finns att köpa (se Resurser). När du handlar för dessa lampor på eBay, skriver objekt du letar efter i sökrutan längst upp på sidan. När resultaten visas, klickar du på "eBay Motors" på den vänstra menyn. Detta kommer att begränsa dina sökresultat till gul snöplog lampor som är avsedda för användning av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140533.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.