Så att bygga min egen Dodge Truck

Att köpa en ny lastbil kan vara trevligt, men vad händer om du vill att din egen skräddarsydda lastbil? Vad händer om du ville ha en anpassad Dodge lastbil? Hur skulle du få en utan att betala massor av pengar för att göra det? Du skulle bygga din egen Dodge lastbil. Byggnaden kan vara ett roligt och underhållande sätt att skapa din egen dröm bil. Det är inte svårt, är att ha några mekaniska och fordonsindustrin kunskaper som krävs för detta. Instruktioner
1

Hitta en bra motor och ram. Titta i lokala tidningar eller Craigslist för lämpliga objekt. Inspektera motorn och ramen innan du köper heller. Du kommer troligtvis hitta reservdelar lastbilar med olika användbara föremål. Om motorn eller ramen är bra, köpa hela trucken för senare användning eller återvinning för att betala för andra delar. Ta reda på år och modell av motor eller ram du använder. Du måste använda jämförbara kroppsdelar för att passa med någon av dessa.
2

Köp en ägarens reparationshandbok att hitta artikelnumren för delar som behövs. Kontrollera lokala bildelar butiker för dessa. Många butiker har anställda som också kan hjälpa dig med allmän information och vägledning.
3

Leta i skräp och bärgning yards för delar du inte har efter att köpa motor och ram. Sängar, fendrar, hytter och hjul kan lätt hittas i dessa lägen. Leta efter kroppsdelar med liten eller ingen rost eller bucklor. Detta hjälper till att eliminera extra restaurering. Det spelar ingen roll vilken färg är att du kommer att måla trucken i slutet, om du har tur att hitta liknande färgscheman.
4

köper nya mekaniska delar för bromsar, slangar och rörliga delar. Radiatorer, gastankar och andra flytande spillvattentank bör också köpas nytt för att garantera att inga hål eller korrosion förekommer. Ljuddämpare och avgasrör kan hittas användas om du inte har råd med nya. Däcken ska alltid vara ny eller lätt begagnad.
5

bort kroppsdelar från ram du använder. Spara de delar du vill och återvinna resten. Byt ut motorerna om du behöver. Sätt på de nya däcken. Byt fälgar om de är rostiga. Du kan återvinna gamla fälgar också.
6

Börja ersätta gamla mekaniska delar för ny på denna punkt. Arbetet med att få motorkomponenter bytas ut först. Sedan arbeta med några rörliga delar utanför maskinrummet. När de är färdiga, starta motorn för att se till att alla delar fungerar från strålkastarna till vindrutetorkare till blinkers.
7

Finish ersätter kroppsdelar när det mekaniska arbetet är färdigt. När trucken är ihop igen, sand och måla lastbil till din tillfredsställelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140473.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.