2007 Toyota Tundra specifikation

När Toyota införde Tundra under 2000, var det syftade till köpare som gillade känslan av en pickup, men inte nödvändigtvis behöver en arbetshäst. Den Tundra var lite mindre än de flesta fullstora pickuper och hade en mindre kraftfull motor. Men år 2007, omgjorda Toyota Tundra att bättre konkurrera med Dodge Ram, Ford 250 och Nissan Titan.The 2007 Tundra kom tre sovrum längder och tre storlekar hytt. De motoralternativ också expanderat. Karossutformningar

2007 Tundra kom tre grundläggande karossutformningar: Regular Cab, Double Cab och CrewMax. En 6,5-fot och en 8-fot säng var alternativ för de återkommande och Double Cab tundras. Double Cab är en utökad version av Regular Cab och CrewMax är ännu större.
Trim paket

2007 Tundra kom med ett urval av tre trim paket. Toyota erbjöd DX paketet på alla tre karossutformningar, och köpare av Double Cab och CrewMax tundras hade möjlighet att SR5 och Limited paket. DX trim ingår 18-tums hjul, en stor bänk, CD-spelare med fyra högtalare och en MP3-jack, och dual-zons klimatanläggning. Den SR5 Paketet kom med krom stötfångare, två extra högtalare, farthållare, keyless inresa, elmanövrerade och värmeledningar i baksätet. En bogsering paket lades till Double Cab SR5s med lång säng alternativet. Den CrewMax SR5 paketet ingick bak luftkonditionering, bakre defroster, glida tillbaka fönster och en liggande baksäte. Den begränsade trim paket ingår aluminiumfälgar med bredare däck, rails säng med justerbara spännband, kaptenens stolar i fronten, en skinnklädsel och automatisk klimatkontroll. Det kom också med Bluetooth, en JLB ljudsystem, teleskopisk ratt och infällbara ytterbackspeglar.
Motorer

2007 Tundra hade tre motoralternativ. En 4,0-liters, producerade sex-cylindriga 236 hästkrafter vid 5200 varv per minut, och maximalt vridmoment var 266 foot-lbs. vid 4000 rpm. En 4,7-liters åtta-cylindrig levererade 271 hästkrafter vid 5.400 rpm, med maximalt vridmoment på 313 fot-lbs. vid 3.400 rpm. En valfri 5,7-liters, åtta-cylindrig producerade 381 hästkrafter vid 5600 rpm. Maximalt vridmoment var 401 fot-lbs. vid 3.600 rpm.
drivlinor

2007 Tundra kom två hjul-och fyra-wheel-drive paket. Båda var utrustade med en differentialbroms. En sexväxlad automatlåda var standard med 5,7-litersmotorn. En fem-växlad automatlåda var standard med de andra motorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142851.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.