Hur du jämför hyra lastbil Priser

När du behöver hyra en lastbil , motstå frestelsen att ringa det första företaget som kommer att tänka . Klart att du vill överväga pris , men andra faktorer kommer att hjälpa dig att bestämma vilken bil - uthyrare erbjuder den bästa valuta för pengarna . Instruktioner
1

Tänk : Vilken storlek lastbil behöver du? Titta på truckens kapacitet i kubikfot volym snarare än linjär fot storlek , vilket är inte som ett tecken på verklig kapacitet .
2

Observera basen per dag uthyrningsgraden för lastbilen storlek du har valt upon . Gör detta för varje uthyrningsföretag som du funderar på . Addera 3

Beräkna mängden gas du behöver , avgifter körsträcka , vägtullar för vägen för att plocka upp och släppa av fordonet , skatter och enskilda försäkringskostnader för varje företag . Lägg detta belopp till den takt i steg 2 för att få den totala kostnaden för hyran .
4

Observera hur gamla och pålitliga hyrbilen är , hur lätt det kommer att vara för dig att köra , och eventuella specialerbjudanden bolagen kör .
5

Gör ditt val inte bara genom att jämföra den totala kostnaden för hyran , men också av vilket företag som erbjuder den bästa kombinationen av dina önskade kriterier . Detta är den uppgörelse som ger dig mest värde .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140925.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.