Fork Lift Truck Operator Training

För dem som vill få utbildning i löpande gaffeltruckar, kräver den amerikanska Occupational Safety and Health Administration (OSHA) klassrum eller föreläsning-stil utbildning, samt övervakad körning, förutom regelbunden repetitionsutbildning efter det att operatören är certifierad att köra en gaffeltruck. Det finns inga minimikrav tidskrav, så länge som tränare tror att föraren kan använda en gaffeltruck säkert. Classroom Style Training

En gaffeltruck operatör måste först få klassrum eller föreläsning-stil utbildning. Denna utbildning fokuserar på den typ av truck föraren kommer att driva, inklusive information om hur du tanka motorn eller ladda batteriet, hur du använder gafflarna, lastkapacitet och eventuella tips säkerhet som är specifika för den typ av truck. Klassrum utbildning kan omfatta muntliga eller skriftliga prov.
Övervakad Driving

gaffeltruck operatörer är utbildade för att köra de typer av truckar som de faktiskt kommer med på jobbet. Detta inkluderar att hantera terrängen föraren kommer att vara på på arbetsplatsen, samt med omgivande fordon och gångtrafik och närliggande byggnader och lager hyllor.
Certifiering

När instruktören anser gaffeltrucken operatören kan köra truck på ett säkert sätt, är operatören anser fullt utbildad och tilldelas ett intyg på hennes förmåga att driva gaffeltrucken. Om hon var utbildad på arbetsplatsen, är certifieringen hålls i hennes personal fil,. Om hon deltog i en tredje-parts utbildning i skolan, hon gav henne certifiering Eftersom arbetsplatsmiljöer varierar

, måste operatörerna vara certifierade vid varje arbetsplats. Certifiering överför inte.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver att gaffeltruck operatörer får regelbunden repetitionsutbildning under hela sin karriär. Myndigheten anger inte en frekvens för fortbildning, inte heller är det ett mandat för vad den repetitionsutbildning ska omfatta. Om föraren kör en gaffeltruck regelbundet, består utbildningen typiskt av klassrummet information.

Datum repetitionsutbildning ska visas på förarens certifiering.
Undantag

gaffeltruck operatörer kör klass VI (bogsera traktor) och klass VII (terräng) truckar i jordbruket inställningar behöver inte vara certifierade. Om föraren manövrera dessa truckar i en annan miljö, t.ex. industri, bygg, lager eller loggning, behöver han för att ha certifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140428.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.