Hur Spraya Herculiner

Herculiner är en polyuretan och gummi-granulat säng-liner beläggning för pickup lastbilar. Den levereras i roll-on eller spray-on alternativ och ger en skid-resistent säng foder som fäster på de flesta ytor inklusive metall, plast och trä. Du kan ansöka Herculiner själv i ett väl ventilerat utrymme med skyddskläder och andningsutrustning. Med lite omsorg och uppmärksamhet, erbjuder sprayen ett ekonomiskt alternativ till professionell säng foder. Saker du behöver
Tvättmedel
Vatten
Aceton
180-slippapper
Dukar
Maskeringstejp
Paper
Gummihandskar
Body suit (kemisk resistenta ) katalog Andningsskydd (hela ansiktet med organiska ångor catridge) katalog omrörningsstaven
Air kompressor
Herculiner skyddande beläggning
sprutpistol (1/4 "munstycke)
Visa fler instruktioner
1 Slipa alla blanka ytor för Herculiner att följa.

Rengör området för besprutning med rengöringsmedel och vatten och låt den torka. Scuff alla blanka ytor med sandpapper. Herculiner behöver säng i en ren och grov yta för att hålla sig effektivt.
2 Aceton hjälper till att rengöra ytan för Herculiner vidhäftning.

blåsa någon slipning skräp från ytan med tryckluft. Använd gummihandskar, torka ytan med en trasa indränkt i aceton och låt den torka. Skydda alla områden som inte behöver spraya med maskeringstejp och papper.
3 Skyddskläder är nödvändigt vid tillämpningen Herculiner.

Använd skyddskläder, gummihandskar och en respirator. Ta av locket från Herculiner kan och rör hela vägen ner till botten för att blanda i gummigranulat. Sätt tillbaka locket på och skaka burken.
4 Herculiner sprayen kräver 50-60 psi för en slät yta.

Ta bort locket och fäst den öppna burk till en sprutpistol, se en tight passform. Fäst pistolen till en kompressor och testa spraya på lite papper för att få en känsla för täckning. Du behöver 50-60 psi, och som regel en jämnare resultat avsluta från ett högre tryck.
5 Spray Herculiner i jämna slag.

Spraya ett tunt, jämnt lager Herculiner över ytan , undvika droppar och runs.You 'll behöver cirka sex liter Herculiner för en sex fot pickup säng. Torka upp eventuellt överskott Herculiner med aceton innan det kan torka eftersom när torkat blir det permanent.
6 Vänta under en till två timmar mellan Herculiner rockar.

Vänta tills ytan blir klibbig och spraya ett sista skikt jämnt över den första. Det tar mellan en och två timmar för den första beläggningen att vara redo för den andra sprayen, så ren ur munstycket på pistolen med aceton för att förhindra Herculiner blockera det när det torkar.
7 Rengör pistolen med aceton för att förhindra igensättning.

Lossa kompressorn och ta bort burk Herculiner från pistolen. Rengör pistolen noggrant med aceton och lägga undan den. Cap de Herculiner och förvara den säkert, oåtkomligt för barn. Låt Herculiner härda i minst 24 timmar innan du använder den nya sängen liner.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142564.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.