Kan du göra en 2-dörrars sportbil Into en Terrängfordon?

Turning en tvådörrars sportbil i ett off-road Behemoth är helgen uppgift. Det kräver mycket mer resurser och material än vad de flesta människor har tillgång till. En sportbil har makten, men den behöver ett chassi och fjädring för att leverera det moment. Sportbil Motorer

En typisk tvådörrars sportbil kan generera mellan 200 och 350 hästkrafter, beroende på märke och modell. Medan hästkrafter är en nyckelfaktor för terrängkörning, vad som räknas mer att översätta denna hästkrafter i vridmoment. För att leverera det vridmoment du behöver för att komma över ojämn terräng, behöver du en livskraftig fjädringssystem och chassi.
Fjädring och chassi

Vad gör en off-road fordon unik är dess förstärkta chassi och kraftfulla fjädringssystem. Om du planerar att skala stenblock och raviner, behöver du en hjulbas som kan rymma minst 37-tums däck. Dessutom behöver du hålla hjulen i Traction, vilket innebär att låsning differentialer för båda axlarna, något du inte kommer att hitta på en sportbil.
Recovery och vinschar

För att skydda drivlinan, måste du ha förstärkta hasplåtar fastsvetsade i chassit. Du kan svetsa 2-tums stålplattor till underredet på din sportbil, men själva ramen kommer inte att kunna bära lasten. Dessutom, alla terrängfordon måste ha en elektrisk vinsch för de tillfällen då momentet är inte tillräckligt. Vinschar kräver förstärkta stålramar, och detta är inte något du kan köpa afterstock för din sportbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140279.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.