Specifikationer för en Audi TT 3.2 Quattro

Audi producerade 3,2 Quattro version av sin populära TT roadster från årsmodell 2004-år genom modellen år 2009. Bilen lanserades ursprungligen i Europa och var först tillgänglig i USA i november 2003. Den TT 3.2 Quattro var tillgängliga som antingen en coupe eller en tvåsitsig cabriolet, allmänt känd som en roadster. Basnivån trim finns inte tillgängligt för bilar utrustade med 3,2-litersmotor som sport Audis Premium Plus eller Prestige utföranden bara. Motor och växellåda

Som framgår av bilens namn, är denna TT utrustad med en 3,2-liters, 250-hästkrafter V6 och standard fyrhjulsdrift. Med 3,2 Quattro TT, introducerade Audi Direct-Shift Gearbox (DSG). Denna innovativa transmission kombinerar fördelarna med en manuell växellåda med de hos en automatlåda. Det finns ingen kopplingspedal i en TT med DSG, snarare är de redskap som skiftas med paddlar placerade på ratten. TT 3.2. Quattro är också tillgänglig med en traditionell sexväxlad manuell växellåda.
Prestanda

Även TT 3.2 Quattro toppfart är elektroniskt begränsad till 155 miles per timme, bilen kan accelerera från 0 till 60 på 5,5 sekunder och levererar £ 236-fötter vridmoment. Denna version av TT har en EPA-uppskattade bränsleeffektivitet 17 miles per gallon i staden och 25 på motorvägen.
Safety

Varje TT är utrustad med låsningsfria skivbromsar och antisladdsystem. De har också sidokrockkuddar och främre krockkuddar knä. Den TT 3.2 Quattro levereras som standard med Audis exklusiva hill-hold-funktionen, vilket eliminerar en manuell bils tendens att rulla bakåt vid stopp på en sluttning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138680.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.