Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Tank Scooter Instruktioner

En Tank skoter är ett utmärkt sätt att resa runt i staden med stil. Tank skotrar är ganska bra för resenärer som inte kommer långt avstånd eller resenärer som bor i upptagen städer. Vanligtvis byggs för två ryttare, vissa Tank skotrar kommer med under-sätet lagring eller bakre stammar. Kör din tank scooter kräver omsorg och noggrannhet. Instruktioner
1

Tryck på startknappen på skotern samtidigt som du håller bromsarna om din tank scooter har elstart. Låt en tre-sekunder förflyter innan du trycker på startknappen om skotern inte startar. Tillåt 10 sekunder att passera innan du försöker igen, men starta inte efter fjärde försöket. Kontrollera att skotern svalnat innan du startar den igen. Av säkerhetsskäl, håll bromsen efter skotern slås på, och ur startknappen.
2

Aktivera skotern genom att trycka på kickstartsarmen spaken. Klättra på skoter från vänster sida, placera dig själv på sätet och placera din vänstra fot på marken medan du håller bromsarna.
3

Lossa bromsen, och vrid långsamt gasreglaget till undvika farlig start.
4

Se till att det inte finns någon trafik närmar sig bakifrån. Sätt ditt blinkers på, och fortsätt.
5

Vrid gasreglaget mot dig för att höja skotern hastighet. För att minska hastigheten, vrid gasreglaget bort från dig. När du släpper gasen, återgår den till sitt ursprungliga läge.
6

Lossa gasreglaget så att den återställs till sitt ursprungliga läge. Ta skotern till ett stopp genom att använda båda bromsarna, och placera din vänstra fot på marken när skotern stannar. Använd alltid båda bromsarna vid stopp. Om du använder en broms, är skotern sannolikt att sladda.
7

Sätt på din tur signal, observera trafiken i din omgivning, och sluta långsamt. Lossa gasreglaget och avaktivera skotern genom att använda båda bromsarna.
8

Skjut huvudläktaren på skotern ner med din vänstra fot, och dra skotern på baksidan. Medan du står på den vänstra sidan av scooter, håll handtaget med vänster hand och i handtaget på sidan av sitsen med din högra hand.
9

Se till att du parkera skotern på en plan yta för att hindra den från att falla.
10

Säkra styrstången, och ta ut nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120796.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.