Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man kan stoppa en trailer från att svaja över 45 mph

När du dra en släpvagn, måste du ändra några av dina körvanor för att rymma för extra vikt och utrymme som en släpvagn skapar. Oavsett om du bogserar en resa släpvagn, en båttrailer eller ett verktyg släpvagn, kanske du upptäcker att släpet börjar svaja mer, särskilt som du når hastigheter på 45 km /h eller högre. Många faktorer, inklusive vikten för släpvagnen och spände alternativ, kanske orsakar gungning. Du kan eliminera denna gungning med några modifikationer. Saker du behöver
krängningshämmare
Visa fler instruktioner
1

Installera en krängningshämmare på din bil och släp för att minska mängden gungning. Denna manick använder järnrör att stabalize skumt anslutningen mellan din bil och släp för att minska tendensen att gunga. Den tjänar också till att jämnare fördela vikten.
2

Packa din trailer så att en majoritet av vikten på släpvagnen är placerad närmare skumt. För mycket tyngd på baksidan av trailern gör det mer sannolikt att gunga vid högre hastigheter. Om din släpvagn plötsligt börjar svaja, stanna och kolla för skiftning i din släpvagn och omorganisera det.
3

Kör försiktigt med släp. Ändra inte körfält ofta inte är absolut nödvändigt och undvika att passera traktorns släp. Båda dessa körvanor kan orsaka din släpvagn för att gunga trots alla ansträngningar för att undvika det.
4

Behåll långsammare om din släpvagn tenderar att svaja. Detta kan betyda vistas utanför av motorvägar och andra snabba vägar medan bogsering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117292.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.