Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar Wheels RV Skid

En RV (fritidsfordon) oftast har en långt överhäng bak, vilket är den del av fordonet som sträcker sig förbi mittlinjen av bakaxeln. Under vissa förhållanden den bakre stötfångaren och underredet kan dra marken, till exempel när man förhandlar en brant gata eller uppfart. Skid hjul monterade under den bakre stötfångaren tillåta fordonet att rulla över låga trottoarkanter eller knölar i stället dra över dem, förhindrar skador på RV. Flera olika typer av skid fälgar finns, men deras användning beror på vilken typ av RV du har. Alla delar som behövs för att montera sladda hjulen är vanligtvis ingår med sladd hjulsats. Saker du behöver
Skid hjul
Hitch stift
Sprint
Skiftnyckel
Electric drill
½ "borr
Visa fler instruktioner

1

Använd en enda skumt hjul beskyddare sladd om din RV har ett skumt mottagare på baksidan. Håll U-formad monteringsplatta sladda hjulet fram till hitch mottagaren så att hålen radas upp med dragstången monteringshålet i mottagaren. Sätt ett skumt stift i hålen och glida en saxpinne på änden av Hitch stift för att hålla den från att glida ut.
2

Använd två Hasplåt monterad skid hjul om din RV har bakre skid barer (Skid staplar svetsas till varje bakramen järnväg). Lossa håller muttrarna och lås muttrarna på skid hjulet med en skiftnyckel genom att vrida dem moturs. Skjut sladd hjulet över skid bat på sin lägsta punkt till marken. Dra åt innehar nötter och sedan låsmuttrar med en skiftnyckel i medurs riktning. Upprepa proceduren för den andra skid hjulet och skid bar.
3

Använd två skumt bar monterad skid hjul om bilen har ett skumt mottagare. Häng två U-bultarna över varje sida av hitch mottagaren på hitch bar. Håll en montering sladd hjul upp till botten av hitch bar så att U-bultarna skjuter ut genom monteringshålen i sladd hjulet. Bifoga brickor och låsmuttrar till de gängade ändarna av U-bultarna. Skjut hela aggregatet till önskad plats på hitch bar och dra åt dem med en skiftnyckel. Upprepa proceduren för den andra skid hjulet på andra sidan av skumt bar.
4

Använd två rammonterad skid hjul om din RV har inga skid barer eller ett skumt mottagare. Håll kassetten sladda hjulet till undersidan av den bakre delen av fordonets ram järnväg. Markera monteringshålen på ramen med en tuschpenna. Ställ skid hjulet åt sidan och borra hål i ramen på varumärken med en ½ "borr monterad på en borrmaskin.
5

Håll sladd hjulet vid ramen och placera fyra bultar genom monteringsytan hål i ramen. Säkra hjulet genom att placera brickor och lås muttrar på de gängade ändarna av skruvarna och dra åt dem med en skiftnyckel i en medurs. Upprepa proceduren för den andra skid hjul och ram järnväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117006.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.