Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du drar åt ett redskapsfäste ?

En snabbkoppling på en trailer mottagare fäster vändskiva släpvagnar till redskapsfästet DRAGKROK i en lastbil säng för bogseringsändamål . Om du vill bifoga en snabbkoppling du säkerhetskopiera din lastbil upp till släpvagnen med släpet mottagaren placerad över bollen i lastbilen och sedan låsa mottagaren på bollen . Mottagaren på släpet är justerbar i längd för att passa höjden på bollen i flaket . Om mottagaren är lös i röret , kommer vagnen röra sig upp och ner när du reser över gupp eller lutningar . Skärpning mottagaren låter säkerheten i bogsering ett femte hjul släp . Saker du behöver
Stoppklossar
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

kilar Placera hjulet bakom bakhjulen och framför framhjulen för att förhindra att vagnen rullar.
2

stå på ena sidan av dragkroken , men står inte under den. Placera en skiftnyckel på den övre låsning låsmuttern bakom mottagaren röret på dragkrok väggen . Vrid medurs för att dra åt den . Dra den undre muttern låsning sylt medurs med en skiftnyckel .
3

in en skruvmejsel i kopplingen ställskruven på förarsidan på kopplingen mottagarens röret och vrid den medurs för att dra åt den . Upprepa detta steg för att dra åt passagerarsidan Skruvkopplets set .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117234.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.