Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Travel Trailer Air Conditioner Problem

En resa släpvagn är en mångsidig tillägg till semester upplevelse. Men eftersom dessa trailers är mer robusta än andra fordon, kan de även uppvisa speciella problem för ägaren. Luftkonditionering för en resa släpvagn är avgörande för en behaglig upplevelse, men i händelse av fel, vissa luftkonditionering problem i en resa släpvagn är enklare att lösa, medan andra bör hanteras av en erfaren servicetekniker. Buller

När en resa släpvagn är luftkonditionering börjar göra nya ljud, är detta en uppenbar symptom på ett problem som motiverar uppmärksamhet. Ofta ljuden uppstår trots annars normal funktion av luftkonditioneringen. Men lämnas utan uppsikt, kan hela systemet slutar fungera. Källan till ett gnisslande ljud är vanligtvis fläktmotorn. Det är möjligt att is kondensera på motorn och skapar buller. Ibland kan köra luftkonditioneringen vid en högre hastighet förhindra detta problem.
Freon

Freon är en viktig ingrediens i en väl fungerande balsam fordon luft. Byte av freon är en vanlig fråga från ägare resa trailer. Detta är dock inte en rekommenderad lösning på ett problem med en resa släpvagn luftkonditioneringen. På grund av den invecklade dessa enheter, det finns flera möjliga förklaringar till den minskade effektiviteten i luftkonditioneringen, och tills de är uteslutet, skulle freon ersättare vara slösaktig eller ens göra situationen värre. Dessutom är processen att ersätta freon inte alltid okomplicerat. En kvalificerad servicetekniker bör undersöka eventuella problem och utföra freon byte vid behov.
Spänning
p Det är möjligt att luftkonditioneringen enheten i en resa släpvagn lider av dålig spänning. Detta är ett potentiellt problem i någon husbil som dirigerar el mellan flera kretsar. Om luftkonditioneringen rapporterar en låg effekt varning, eller om termostaten är lamporna lysa svagare än vanligt, är låg spänning den troliga orsaken. Kraftkällan ska övervakas för försämrad effekt. Detta är typiskt ett 12-voltsbatteri. Men den inkommande spänningen bör också kontrolleras. Den exakta källan till problemet beror på dessa mätningar och kommer att peka på den del av kretsen där spänningen torkar upp.
Shorts

Vidta försiktighetsåtgärder vid delning resor släpvagn med andra enheter som använder en hel del makt. När trailers är inkopplad, kan andra enheter som kör på samma krets orsaka problem direkt till släpet. En högeffekt verktyg, såsom en lövblåsare, kan blåsa säkringarna i trailern om de två är anslutna till samma uttag. Allvarligare är riskerna för en kort till luftkonditioneringen om den körs samtidigt en annan enhet drar ström från vägguttaget. Addera Dry Camping

Luftkonditionering är en av de första bekvämligheter att sluta arbeta i en torr camping miljö med en resa släpvagn. Torr camping är alltid riskabelt, eftersom det inte finns någon el att ladda kritiska tjänster eller ladda ett batteri om strömreserverna blir otillgängliga. Resor trailers kommer ofta att luftkonditioneringen och andra högeffekt enheter som ska fungera tillsammans utan förvarning, förrän det är för sent. Om torr camping är önskvärd, är det nödvändigt att använda en oberoende generator för att driva luftkonditioneringen och andra apparater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116998.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.