Hur gör jag en bogsering Trailer?

Alla som äger en båt eller en jet-ski, deltar i fordonsindustrin tävlingar som motocross eller dragracing, eller ens driver ett företag som är beroende av transport av timmer eller annan tung utrustning, kommer förmodligen kräva användning av en fiberkabel släpvagn. Med ett brett utbud av nödvändigheter inneboende till en sådan äganderätt och de särskilda behoven hos lasten som skall transporteras, bygga ett släp släpvagn erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa en professionell inbyggd modell. Saker du behöver
stålstänger
Wood plankor
Cinder Blocks eller annan plattform Device Axlar
Hjul
skärbrännare
Welder
Angle Tail Grinder
ljus kit
Visa fler instruktioner
1

Bestäm parametrarna för bogsera trailern som du behöver för att bygga. Det önskade resultatet bör vara ett flak som är lång och tillräckligt bred för att säkert transportera den last. Överväg särskilda behov för att se till att lasten säkert kan resa till din destination och lastas och lossas enkelt.
2

Design byggandet av bogsera trailern och besluta om släp kommer att byggas av delar som du redan äger eller använder ett kit. Tillgången på byggsatser nyttofordonstrailer kan hjälpa till att snabba på processen eftersom de erbjuder allt från axlar, hjul, ljus kit och alla andra nödvändiga bitar och planer som behövs för att slutföra projektet.
3

Tillverka den ram bogsera trailern. Klipp virket till rätt mått som överensstämmer med de stålstänger.
4

Bygg bogsera släp ram. Placera skenorna på aska block eller annan plattform så att du kan börja svetsa den yttre ramen på plats. Kontrollera att stängerna passar in i din förutbestämda mätningar före svetsning ramen på plats.
5

Connect cross-skenor till den yttre ramen genom att mäta och säkra läget så att fördela vikten av last jämnt. De tvärgående skenor håller virket plankorna på plats som kommer att göra sängen på släpvagnen.
6

plankor Bolt virke till sängen ordentligt. Var noga med att använda rätt virke för din last. I många fall kan detta kräva tryckimpregnerat trä plankor för att försäkra att de inte spricka eller gå sönder under tyngden av din bogsera last.
7

Montera axeln kit. Följ de medföljande instruktionerna för alla steg i byggandet axelarrangemanget om du har beslutat att köpa en trailer kit.
8

Säkra axlar och hjul genom svetsning dem till ramen och se till att vikten är jämnt fördelade mellan dem.
9

Bekräfta att du har inkluderat arbetar bakljus till din bogsera släpvagn. Detta är inte bara en bra säkerhetsåtgärd, men det krävs enligt lag i många stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116831.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.