Hur Återskapa Transmission i en Toro Wheel Horse

Inköpt av The Toro Company från American Motors Corporation 1986, är Wheel Horse varumärke traktorer känd för att ha en enkel och tillförlitlig konstruktion. Konstruerad för lång livslängd och låga underhållskostnader, Wheel Horse traktor växellådor är en manuellt manövrerad singel-ratio växellåda system som ändrar varvtal, vridmoment och riktad produktion av motorn. Ombyggnad en Toro transmission Wheel Horse är en enkel procedur enkelt genom de flesta helgen mekaniker i en enda eftermiddag. Saker du behöver Flighter Long skruvmejsel
mutterdragare
Gummiklubba
rena dukar
Maskeringstejp filtspets märkpenna
Papper
Replacements kugghjul och axlar
Borra
1/8-tums borr
Hammer
Syl
Liten platt skruvmejsel
Lagerfett
ersättningslager
Replacement lagerbanor
uppsättning Hylsnyckel
Ny transmission hölje packningar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera transmissionen på låg växel. Montera axeln av en lång skruvmejsel genom mitten av den U-formade leden ansluter transmissionen till drivaxeln,. Avlägsna drevet muttern från drivaxeln med en skiftnyckel
2

frånkoppla kraftöverföringen från motorn svänghjul, växellådshuset från motorblocket och växellådan från växellådsfästet med lämpliga nycklar. Addera 3

Ställ överföring på en arbetsbänk. Ta bort skruvarna som förbinder kåpan på framsidan av sändningen med en skiftnyckel. Tryck på locket med en gummiklubba tills locket lossnar från växellådshuset.
4

Torka fett från ändarna av kugghjul och axlar med en trasa. Fäst en bit maskeringstejp på varje axel och kugghjul och skriv ett nummer på varje bit tejp med en tuschpenna. Rita ett diagram, på ett papper, med märkpenna, referera till positionen för varje kugghjul och axel med motsvarande tal skrivna på maskeringstejp.
5

Ta bort skruvarna som förbinder växellådan sektioner med en skiftnyckel och separata fallet sektioner med gummiklubba. Arbetet de kugghjul och axlar fria från växellådshuset med händerna.
6

Rengör alla ytor i alla kugghjul, axlar och transmission höljesdelar med en ren, luddfri trasa. Grundligt undersöka alla rörliga delar för tecken på slitage. Skaffa ersättning för eventuella slitna delar, som är specifika för din traktorn på en traktor leverans butik eller online.
7

Borra ett vertikalt hål, med en 1/8-tums borr, ner genom sidan av axeln lagerbanorna på insidan av växellådshuset. Försiktigt hamra en syl i det borrade hålet tills tävlingen bryts loss. Lirka försiktigt loppet från lagerhylsa med spetsen på en liten platt skruvmejsel och ta bort lagren med skruvmejseln. Torka lagret uttag ren med en trasa.
8

Work frisk lagerfett i nya axellagringen med fingrarna. Ställ de nya lagren, med den välvda sidan av lagret inför insidan av sändningen, i lageraxeln uttag med fingrarna. Ställ en ny lagerbana över lagren. Välj ett uttag, från en hylsnyckel uppsättning, med samma ytterdiameter som lagerbanan. Placera sockeln över toppen av tävlingarna och knacka tävlingarna i hålen med en hammare tills toppen av tävlingarna är jäms med insidan av växellådshuset.
9

Montera nya packningar på växellådan sektioner och liknar höljet med nyckeln. Ta bort maskeringstejpen från axeln och kugghjulen en i taget. Täck axlar och kugghjul noggrant med lagerfett och sätt tillbaka delarna i transmissionen, med hänvisning till de siffror och diagram som behövs. Skruva fast locket till slutet av sändningen med skiftnyckel
10

tillbaka sändningen på traktorn,. Återansluta överföring till överföring montera, drivaxel, motor svänghjul och motorn hölje med en momentnyckel inställd på 18 foot-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116802.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.