Hur man gör en fullständig inspektion Hästtransport att kontrollera att det är säkert

Hålla din häst trailer välskött och regelbundet är viktigt för säkerheten för dig, din häst och andra trafikanter. En inspektion av din släpvagn behöver bara ta några minuter och kommer att ge dig sinnesfrid för resan. Du bör göra den här typen av kontroll varje gång du använder vagnen. Instruktioner
en

Tag upp mattan på golvet i trailern. Rengör det ner och kolla efter sprickor, röta, hål eller andra svagheter. Kontrollera om lösa och /eller utskjutande bultar, spikar eller skruvar och ta bort och ersätta dem.
2

Kontrollera att slitbanan på alla däck, inklusive reservdelar, inte nöts bort och att trycket i alla däcken är korrekt. Kontrollera trycket genom att fästa däcken till en luftpump och jämföra avläsningen den som ges i bruksanvisningen för din släpvagn. Slitbanan måste vara minst 1/4 tum djup hela vägen runt.
3

Kontrollera att du har all nödvändig utrustning i händelse av haveri, däribland en domkraft, reflektorer, dricksvatten , första hjälpen kit och blixtljus.
4

Kontrollera att alla lampor är fungerande och tillräckligt ljus. Du kommer att behöva en annan person för att hjälpa dig att göra detta.
5

Kontrollera att kroken bollen väl smord och att svetsarna i skumt och säkerhetskedjan visar inga tecken på skador. Se till att du har tillräckliga stoppklossar i gott skick.
6

göra en mer detaljerad undersökning på årsbasis. Kontrollera ramen för eventuella sprickor eller skevhet. Inspektera alla tråd för skador. Kontrollera alla gångjärn för skador eller rost och fett dem grundligt.
7

Kontrollera fjäderbultarna som förenar upphävandet till axeln för skador och gör likadant för akuta utbrytningen montering.

.
8

Håll en logg över när lagren på hjulen har kontrollerats och packas och se till att detta genomförs varje år. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116764.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.