Instruktioner för kontroller på en John Deere 1070

John Deere 1070 är en mindre, kompakt 35 hästkrafter modell som används för lättare jordbruksarbete. Många av dem har en hydraulisk skopa fäst på framsidan av dem att utföra lastning och lossning arbetsuppgifter. De har tre serier av växlar, med tre hastigheter och en omvänd i varje intervall. Den kraftuttagskopplingens ligger intill sätet, så är spaken för skopan. Använda kontrollerna för att köra 1070 är densamma som för många andra modeller av John Deere. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Starta traktorn. För att göra detta, tryck in både kopplingen och bromsen helt. Kopplingen kommer att vara belägen på vänster sida om ratten och har bara en pedal, medan bromsen är på den andra sidan, med två pedaler. Den högra bromspedalen stoppar de högra hjulen, och den vänstra pedalen, de vänstra hjulen. Vrid nyckeln tills tändningen fångster.
2

stillastående traktor första växeln sortiment. Hålla kopplingen och bromspedaler helt nedtryckt, för spaken växelomfång från "N" till "1." Detta ligger till vänster om förarstolen.
3

Med stillastående traktor hastighet "1." Denna spak placerad framför rattstången. Skjut den framåt för att lägga den i den första hastigheten.
4

Låt upp kopplingen långsamt så att traktorn att gå framåt. Öka sin hastighet med hastigheten spak framför rattstången, vrida spaken till höger för den andra hastigheten och sedan direkt tillbaka till den tredje hastigheten. Denna spak, som driver den hastigheten inom ett enda område, kan användas utan att stoppa traktorn. Öka traktorns hastighet ytterligare genom att sätta den i nästa högre område
5

. För att göra detta, stoppa traktorn genom att trycka ned kopplingen och bromsarna. Sätt fart spaken i mitten - ställning neutral. Flytta gruppväxelspaken - bredvid stolen - till "2", som är framåt och åt höger. Du kan sedan bestämma hastigheten inom området med den andra armen.
6

Arbete hinken av 1070, om en sådan finns, med hjälp av den andra spaken till höger om sitsen. Det kommer att ha en boll-liknande ratten. Skjut den framåt för att sänka skopan och dra tillbaka för att höja den. Skjut den till höger för tippning av skopan nedåt och åt vänster för att tippa upp den.
7

Engagera kraftuttaget genom att trycka spaken omedelbart till höger om sitsen sakta framåt. Endast göra detta när traktorn står stilla. Den kraftuttagskopplingens har en slank formad knopp.
8

Place både gruppväxelspaken och hastighet spaken i neutralläge innan du stänger av 1070. Kontrollera också att kraftuttaget är avstängt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116707.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.