Hur kan jag få min statliga I.D. Antal utan min I.D. Kort?

Statliga ID-kort utfärdas för statliga invånare som behöver ett antal statliga identifikation men inte vill eller inte kan framföra ett motorfordon. För folk som kör, är deras tillstånd ID-nummer mer känd som sitt körkort nummer. För personer utan körkort, ger ett delstats-ID-kort en legitim form av fotolegitimation. Om du har ett befintligt kort delstats-ID och förlorade den eller registrerar med ditt tillstånd för ett ID-kort för första gången, finns det några bitar av dokumentation som du behöver ta för att din lokala DMV kontor för att få ditt nummer delstats-ID. Saker du behöver
socialförsäkringskort
Birth Dokument certifikat
som bevisar hemvist (utilities faktura eller senaste inkomstskatt uttalande med ditt namn och adress tydligt tryckt på det)
Visa mer Instruktioner
1

Ring din DMV kontor eller besök dmvanswers.com att ta reda på vad ditt tillstånd kräver för att du ska få ett delstats-ID. Ring din DMV kontoret om du har förlorat ditt ID-kort eller det har stulits för att ta reda på vad som krävs för att du ska få ett nytt id-nummer.
2

Samla ditt Social Security-kort, invandring ID-kort , giltigt pass och födelsebevis för att styrka din identitet och medborgarskap. Ta reda på hur många dokument ditt tillstånd kräver att bevisa din bostad för att få ett antal statliga ID som vissa stater kräver upp till fem handlingar som styrker din identitet och hemvist. Ta dessa handlingar såsom registrering av väljare kort, nuvarande hem, liv eller hälsa försäkringen, din föregående års självdeklaration eller elräkning med ditt namn och adress tydligt tryckt på det, med dig till din lokala DMV kontor.

Billiga 3

Ta med kontanter eller din ekonomi med dig att betala avgiften ditt tillstånd kräver för utfärdande av ett delstats-ID-kort. Staterna kan ladda allt från $ 5 till $ 20 för ett statligt ID-nummer. Klä på lämpligt sätt med håret snyggt och ditt utseende som du vill att den ska fångas på bild som ska tas på DMV och införlivas i ditt tillstånd ID-kort.
4

Ansök om ett delstats-ID-kort på din DMV kontoret, visar de relevanta handlingarna, betala avgiften och vänta på att få ditt kort. Placera din nya kortet i plånboken eller handväskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116550.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.