Hur Hyr en full storlek Passenger Van

Uppgiften att hyra en full-size passagerare van är i allmänhet samma som att hyra någon annan typ av bil. Biluthyrningsfirmor erbjuder skåpbilar i deras val av bilar, så hyran processen är ofta bara en fråga om att välja din byrå och välja van du vill. Du kan göra reservationen för van nätet, men du kommer att slutföra transaktionen på uthyrningsfirman kontoret när du plocka upp van eller med den agent som levererar den till dig. Instruktioner
1

Gå till Bandago hemsida. Bandago erbjuder rikstäckande uthyrning av Ford 15-skåpbilar och antingen nio-sits eller 12-seat Dodge Sprinters. Du kan få en online-pris offert, men du måste ringa sin 800 nummer för att göra din beställning. Ford skåpbilar utrustade med en videoskärm och en PS2 spelkonsol. Sprinters har videomonitorer så väl och är utrustade med trådlöst internet. Du måste vara minst 25 år gammal och ha ett giltigt körkort och försäkring att hyra Bandago skåpbilar.
2

Gå till Avis webbplats. Du kan göra en bokning för en 12-passagerare van på webbplatsen. Ange var du vill plocka upp van och där du kommer att släppa det och de datum som du kommer att behöva det. Du kommer sedan att få ett urval av valfria tillägg till din hyra, inklusive en GPS-enhet och barnstolar. Du blir då ombedd att ange några personliga uppgifter. Ett kreditkortsnummer är inte nödvändigt för att säkra bokningen.
3

Besök BreezeNET hemsida. BreezeNET erbjuder en sökbar databas av biluthyrningsföretag och gör det möjligt att göra en reservation för en van på nätet. Ange din stad, plocka dina datum och sedan filtrera sökningen efter skåpbilar endast. Webbplatsen kommer att visa dig ett urval av skåpbilar från olika biluthyrningsfirmor. Välj den van du vill, ge lite grundläggande information och din hyra bokning kommer att ställa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113131.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.