Hur man kör en Walkie gaffeltruck

Walkie gaffeltruckar, mer känd som "walkie ryttare," är truck maskiner som tillåter föraren att antingen gå bakom eller rida på gaffeltruck när du använder den. Den walkie ryttaren inte ha förlänga gafflar eller gafflar som reser sig mer än 6 inches eller så. Dess viktigaste funktion är att transportera pallar med material från en plats till en annan. De kan vara svåra att styra för en nybörjare, men efter att vänja sig styrspakarna, walkie ryttare är enkla att använda. Instruktioner
Driving
1

Sänk gafflarna så långt ner det går för maximal stabilitet när det inte finns någon belastning.
2

Ta tag i greppen på ratten arm så hastigheten kontroll kan nås av antingen tummen i walkie-läge. I körläge, hålla båda fötterna på plattformen. Placera en hand på styrarmen och den andra på handtag.
3

Sänk styrarmen att engagera de elektriska kretsarna och starta walkie ryttare. Detta frigör den mekaniska bromsen.
4

Flytta framåt genom att trycka på knappen för hastighetskontroll i främre läget. Genom att trycka på knappen hårdare kommer att påskynda walkie ryttaren.
5

Släpp varvtalsreglering att göra stopp walkie ryttare. Låt styrarmen att återgå till upprätt läge. Den styrarm kan också tryckas ned tills den är horisontell. Båda metoderna kommer att engagera den mekaniska bromsen.
6

Sänk styrarmen och tryck långsamt bakåt-knappen på hastighetsregleringarna. Tryck på kontrollen hårdare för att öka hastigheten bakåt.
Lift Operation
7

Höj gafflarna genom att trycka på knappen hissen push.
8

Släpp knappen hissen tryck för att stoppa gafflarna när de är i önskad höjd.
9

Tryck in den nedre knappen för att sänka gafflarna. Håll knappen tills gafflarna är helt sänkt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116528.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.