John Deere 6030 Specifikationer

John Deere 6030-serien traktorer består av traktorer specialitet cab används för grönsaker, fruktträdgård, vingård, låg-avslut byggnader och andra specialiserade applikationer. Dessa specialitet traktorer använder samma teknik som row-crop och traktorer nytta, men utrustningen ingår även axlar för lågt eller högt clearance och släpp-down växellådor. John Deere 6030-serien omfattar låg rensning Cab, High Clearance ComfortGard Cab och High Clearance Premium Cab. Motor och växellåda

John Deere 6030-serien traktorer är utrustade med 4,5-liters John Deere PowerTech E-motorer. De två ventiler motorn är Tier III emission-kompatibel och genererar 2.300 rpm. Dessutom erbjuder det en fast turbo och dubbla temperaturen kylsystem. Standarden transmissionen är en två-spak PowrQuad PLUS med 16 växlar framåt och 16 växlar bakåt.
Hydraulik

John Deere 6030-serien high clearance hytt traktorer kommer med en öppen center hydraulsystem och en huvudpump som producerar 66 liter per minut. I standardutrustningen för låga traktorer clearance hytten inkluderar ett stängt centrum och ett flöde och tryck kompenserad pump som genererar 110 liter per minut.
Däck

John Deere 6030-serien två-hjulsdrivna traktorer är utrustade med 10-tums bred front slanglösa däck på en 16-tums fälg för alla tre typer av traktorer. De bakre däck för John Deere 6230-modellen har en 18,4-tums avsnitt bredd med en 30-tums fälg, och de bakre däcken för 6330 och 6430 modeller traktorerna har en 18,4-tums avsnitt bredd med en 34-tums fälg.

Hitch

John Deere 6030-seriens traktorer är utrustade med dubbla cylinder rockshafts med teleskopiska draglänkarna på vänster sida och ergonomiskt utformade konsoler med elektrohydrauliska hitch kontroller. Dessutom tillåter den automatiska skumt fuktningssystemet traktorn att köra mjukt på robust trottoar vid transport av tunga verktyg monterade på skumt. Addera Cab

John Deere 6030-serien Hytten har en väl ventilerad, rymlig interiör med vänster-och höger dörrar och kontroller operativsystem som inte skymmer förarens sikt. Funktioner inkluderar ett kluster av mätare som rör sig längs ratten, automatisk temperaturreglering och en sex-uttag grenuttag för att ansluta elektroniska enheter såsom en mobiltelefon.
Alternativ

Du kan välja att lägga till en John Deere precisionsjordbruk systemet till 6030-seriens traktorer. Viss precisionsutrustning tillhandahåller dokumentation växtodling och funktioner sensorer och GPS-system för att styra traktorn vid arbete på fältet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113700.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.