Hur kan jag kontrollera /byt glödstiften i en John Deere?

Glödstiften insidan av en John Deere traktor är de viktigaste komponenterna som stöd i den interna motorn förbränningsprocessen. Glödstiften värme upp insidan kompression området kolvcylindem så att diesel kan antändas. Diesel tar längre tid att tända än gas. Därav användningen av glödstiften att bistå vid temperaturökning så att diesel kan antända och kolvarna kan komprimera. Om glödstiften slutar att fungera, kommer de inte att kunna värma kompression området och det kommer att orsaka att motorn tar längre tid att veva. Saker du behöver
1/2-tums spärrnyckel
1/2-tums enhet djup och hylssats
Multimeter
Nytt glödstift
antikärv tråd tätning
Glödstiftshylsa
Visa fler instruktioner
Kontrollera glödstiften
1

Dra huvan tillbaka på John Deere och fäst den på plats så att den inte faller.

2

Demontera luft-renare skal från den övre sidan av motorn. Ta bort bultar och muttrar från höljet med en spärr och en socket. Dra luft-renare hölje av motorn och placera den på traktorns sits. Glödstiften kan nu nås.
3

Leta glödstiften som infogas i den övre förarsidan av motorn. Glödstiften förs in i motorn på samma sätt som tändstift är. Varje glödstiftet har också en tråd fäst på toppen av pluggen med en mutter.
4

Vrid startnyckeln på John Deere till tillbehörsläget. Slå på multimetern på och flytta inställningarna vredet till spänningen sektionen. Peka på positiva utsprång i multimetern till tråden som är ansluten till en av glödstift. Fäst den negativa utsprång i multimetern till sidan av motorn. Spänningen läsning bör vara mellan 12 och 13. Slå av tändningen.
5

Inspektera kabeln som är ansluten till glödstiftet att se till att det är tätt. Också se till att glödstiftet själv är tät inne i motorn. Flytta till andra glödstiften och upprepa samma procedur som beskrivs ovan. Addera Byta glödstiften
6

Ta bort muttern från toppen av glödstiftet som säkrar kabeln till kontakten med en spärr och en socket. Vrid moturs för att ta bort den ur glödstiftet.
7

Infoga en socket glödstift på en spärr. Sänk uttaget över toppen av glödstiftet tills uttaget är över sexkantshuvud av glödstift. Vrid glödstiftet moturs med Ratchet och uttaget tills kontakten är lös. Avlägsna Ratchet och uttag ur glödstiftet.
8

bort glödstiftet genom att skruva loss den med fingrarna. Flytta till andra glödstiften och upprepa samma procedur som beskrivs ovan för att ta bort glödstiften från motorn.
9

Applicera ett tunt lager av anti-gripa tråden tätning på gängorna i den nya glöd pluggar. Skruva fast de nya pluggarna i motorn för hand och dra åt pluggen med Ratchet och uttaget tills pluggarna är åtdragna. När kontakterna är täta och har slutat snurra, avslutar dra åt pluggarna genom att vrida varje plugg annat en fjärdedel av ett varv med Ratchet och uttag.
10

Återanslut kablarna glödstiftet till toppen av varje glödstift. Skruva muttrarna på toppen av varje glödstift och dra åt muttrarna ner med Ratchet och uttag tills nötterna sluta vrida. Sätt tillbaka luftrenaren över toppen av glödstiften. Testa de nya glödstiften genom att vrida tändningsnyckeln under fem sekunder. Om John Deere har en summer glödstift, bör summern slutar surrande efter fem sekunder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116492.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.