Om Hyundai Getz

Med olja börjar ta slut och amerikanska bilföretag som går mer mot effektivare fordon, skulle trenden vara mindre bilar. Den större är bättre mentalitet blir en av det förflutna och Hyundai Getz är super-mini bilar. Bilen finns i olika färger och olika storlekar, vilket ger en bil som kan få dig från en plats till en annan medan bara smuttar på en liten mängd gas i stället sörpla ton av det. Det enda problemet är att bilen inte är tillgängligt för amerikanska konsumenter eftersom den inte har ännu inte drabbat amerikanska öppna vägen. Historia

Hyundai Getz drabbade vägarna i världen än USA och Kanada 2002 och är fortfarande cruising på gatorna. År 2008 bilen ersattes de flesta andra marknader än Storbritannien, Indien och Australien som Hyundai i20. De två är i huvudsak en i samma, förutom att Getz har två olika stilar medan i20 bara kommer i en femdörrars halvkombi modell.
Om bilen

Den SuperMini bilen kommer i fem snygga färger som består av hip hop rött, utrymme silver, blå himmel, midnatt grå och ebenholts svart. Det finns som en tre dörrars halvkombi bil eller en femdörrars halvkombi. Som "What Car?" Tidningen anser Getz som en bil som, "Drives lätt, klunkar bränsle, har gott om plats och är väl utrustade." Bilen faller i staden bilklass, vilket är mindre än en kompakt bil och är utrustad med låsningsfria bromsar, dubbla krockkuddar fram, elektriska fönsterhissar, servostyrning, luftkonditionering, en dimbakljus, en slick spoiler och en CD-spelare till råga.
Kostnad

Hyundai Getz definitivt kommer att spara pengar på kostnaden, men det kommer också att spara pengar i det långa kör också. Kostnaden i amerikanska dollar varierar mellan $ 12.385 och $ 15.572 för en nyare modell. Bilen är utrustad med en 1,5 liters dieselmotor alternativ och är en 4 cylindrig bil som får dig att spara pengar vid pumpen också. Även om det är en liten bil, det fortfarande kan nå höga hastigheter samt för ett lågt pris, maxing ut på 114 mph, om en konsument är ute efter att tänja på gränserna för fordonet. Addera Säkerhet

rädsla med många små bilar är att det kan vara mycket farligt för passagerarna om det inträffar en olycka. Den Getz är utrustad med både förare och passagerare krockkuddar samt sido barer inverkan. Låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning hjälper till att förhindra olyckor så länge bromsarna hålls i gott skick. Bilen innehåller också tre bak 3-punkts säkerhetsbälte så passagerare i ryggen är också säker snarare än att bara ha två 3-punkts säkerhetsbälte. Det är centrallås och startspärr att även hjälpa till med säkerheten behov av individen i bilen så att bilen inte kan stjälas eller nyckeln inte kan dupliceras. Bilen är också mer rymlig än de flesta mindre bilar som tillåter passagerare att ha mer tid att reagera på en olycka, så att deras immateriella inte drabbas direkt efter påverkan.
Framtiden för Car

Med oljepriser fortsätter att stiga, den här bilen och dess efterföljare Hyundai i20 kommer att bli heta varor att lossna från Hyundai partier i framtiden. Bilen fortsätter att bli mer marknadsmässiga grund av sin litenhet och de utmärkelser som det har vunnit genom åren. År 2003 var det namnet Australiens bästa småbil, den skotska Small Car of the Year, Storbritannien What Car? Magazine Budget Car of the Year, Budget biluthyrning mästare på brittiska övervakningsprogrammet "Fifth Gear" och Danmarks bästa säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112102.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.