Hur man bygger en billig Tiny Camper

Cab-over lastbil campare är en av de minsta typerna av campare tillgängliga. Dessa campare glida in i sängen av en lastbil och kurva över hytten. Bekvämligheter i husbilen kan inkludera en säng, dusch, badkar, toalett, spis, kylskåp och bord. När fullt utrustad, kan tillverkade campare vara tung, vilket innebär att lastbilen som kommer att transportera dem kan behöva en större motor och starkare chassi för att stödja strukturen. En cab-over lastbil husbil kan byggas i plywood, skapa ett alternativ som är billigare och väger mindre än vanliga tillverkade campare. Saker du behöver Billiga 3-tums däck skruvar
Skill Drill
såg
Square
Måttband
Pencil Sida 2 tum med 4-tums timmer
Miter såg
14-tums med 14-tums sommarlägret vent
Latex täta
Plywood
Latexfärger
Pensel
Snow seal
Gångjärn
Gångjärn och bult stängning

Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan toppen av din lastbil säng järnväg och golvet i sängen. Lägg till två inches till mätningen. Mät, markera och kapa åtta bräder lika med mätningen. Dessa kommer att vara den vertikala sängen stöder.
2

Mät avståndet mellan hytten på din lastbil och bakluckan. Subtrahera en tum. Mät, markera och skär fyra bitar av virke som motsvarar denna mätning. Dessa kommer att vara de horisontella säng baser.
3

Mät avståndet från den främre delen av hytten till bakluckan. Subtrahera två inches. Mät, markera och skär fyra stycken lika med mätningen. Dessa kommer att vara de horisontella topper baserna.
4

Lägg 6 inches till höjden av den högsta person som kommer att använda husbilen. Subtrahera mätningen från steg 1. Mät, markera och kapa åtta stycken lika med mätningen. Dessa kommer att vara den vertikala topper stöden.
5

Subtrahera mätningen bestäms i steg 2 från mätningen i steg 3. Dividera skillnaden i halv. Lägg detta belopp till mätning från steg 2. Mät, markera och skär fyra stycken lika med mätningen. Dessa kommer att vara de bästa skenor husbil.
6

mäta bredden på din flaket mellan den smalaste delen av skenorna. Mät, markera och skär 11 bitar lika med mätningen. Dessa kommer att vara bredden stöder.
7

Lay de horisontella sängbottnar parallella med varandra. Lay två bredd stöd mellan baserna vid varje ände. Fäst de fyra stycken tillsammans med skruvar. Lägg den andra två bredd stödjer på lika avstånd mellan slutet stöder, och säkra bitarna.
8

Stå vertikala sängen stöder på toppen av baserna på samma plats som bredden stöder. Säkra bitarna.
9

Lay två horisontella topper baser är parallella med varandra. Lay två bredd stöd mellan baserna vid varje ände. Fäst de fyra stycken tillsammans med skruvar. Upprepa denna process för att bilda en annan rektangel.
10

Lägg den första rektangeln skapade i steg 9 ovanpå sängen struktur. Passa in den vänstra änden av rektangeln med den vänstra änden av sängen struktur. Säkra strukturerna tillsammans i skärningspunkten mellan alla brädor. Lägg en bredd stöd mellan topper baser på toppen av den högra vertikala stöden. Fäst ihop bitarna.
11

Lay den andra rektangeln ovanpå den första rektangeln. Detta är din topper bas. Ställ första tre vertikala topper stöder på varje sida av den övre delen av topper bas på samma plats som de vertikala stöden från sängbotten. Alla dessa skall fästas till den vänstra änden. Avståndet mellan det tredje stödet och den högra änden av topperen basen
12

Mät. Dividera mätningen på mitten och montera den sista vertikala stöd på att mätning på båda sidor.
13

Lay topperen skenor parallella med varandra. Lay två bredd stöder mellan skenorna i varje ände. Fäst de fyra stycken tillsammans med skruvar. Lägg den andra två bredd stöder mellan skenorna direkt ovanför de vertikala stöden. Säkra bitarna.
14

Mät avståndet mellan den högra kanten av topper basen till högra kanten av topper skenor. Mät, markera och skär två bitar lika med denna mätning. Placera varje bit i en geringssåg och trimma hörnen på en 45-graders vinkel.
15

Placera bitar mellan basen och järnväg i varje hörn och fästa ihop bitarna.

16

Mät höjden och längden på den sida av sängen bas. Mät, markera och skär två bitar av plywood enligt dina mätningar. Fäst plywood till strukturen längs varje träbit.
17

Mät höjden och längden på den sida av topper. Markera vinkeln av hytten locket. Mät, markera och skär två bitar av plywood enligt dina mätningar. Fäst plywood till strukturen längs varje träbit.
18

Mät, markera och skär tre bitar av virke som är 4 inches kortare än höjden på baksidan av husbil. Mät, markera och skär två bitar av virke som är 36 inches lång. Montera de fyra bitarna i en rektangel. Detta kommer att vara dörren till sommarlägret. Mät sommarlägret dörren. Mät, markera och skär en bit av plywood enligt dörrens mått. Fäst plywood till dörrkarmen.
19

Placera luckan mellan den bakre ramen på höger kanten. Fäst ena sidan av gångjärnen till toppen och botten av dörren, och den andra sidan till den bakre ramen. Säkra ett gångjärn och skruv innehavaren till den motsatta kanten av dörren. Placera den återstående virkesstycke skuren i steg 18 längs den vänstra kanten av dörren. Säkra bit på plats.
20

Mät höjden och bredden på baksidan av husbil. Mät, markera och skär en bit av plywood enligt dessa mätningar. Använd däck skruvar för att fästa plywood till strukturen längs varje träbit.
21

Mät höjden och bredden av hytten locket. Mät, markera och skär en bit plywood storleken på dessa mätningar. Fäst plywood till strukturen längs varje träbit. Mät höjden och bredden av överhänget av hytten locket. Mät, markera och skär en bit plywood storleken på dessa mätningar. Använd däck skruvar för att fästa plywood till strukturen längs varje träbit.
22

mäta längden och bredden på hyttens topp. Mät, markera och skär en bit av plywood enligt dessa mätningar. Fäst plywood till strukturen längs varje träbit.
23

Mät, markera och kapa en 14-tums med 14-tums hål mellan bredden stöd av sommarlägret taket. Sätt husbil vent i lastrummet. Rör latex täta på alla fogar och kanterna på sommarlägret vent.
24

Måla camper med latexfärg. Låt färgen torka. Lägg ett andra lager om det behövs.
25

Måla husbil med tre lager av snö sigill. Låt varje lager torka innan nästa lager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116478.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.