Komma åt Rörlighet Vans

Rörlighet skåpbilar används ofta av vårdgivare för att transportera personer med funktionshinder . Rörligheten van största tillgång är förmågan att lasta och lossa dem som är i rullstol med relativ lätthet och komfort . De flesta rörlighet skåpbilar har ramper på passagerarsidan skjutdörr . Övriga skåpbilar utrustade rampen vid bakdörren eller liftgate . Många rörlighet skåpbilar använder power - manövrerade dörrar och ramper samt en knästående funktion som sänker den bakre delen av fordonet för bättre åtkomst . Instruktioner
1

Lokalisera trådlös fjärrkontroll nyckelbricka som används för att öppna den bakre luckan passagerarsidan eller bakdörren . Tryck på knappen på fjärrkontrollen som används för att automatiskt dra luckan öppen .
2

Vänta på bakre passagerarsidan dörren att öppna . Den van kan också knäböja nedåt för att ge en mer jämn yta för inresa . Vänta på rampen inuti van att vika ner på trottoaren . Addera 3

fordonet med hjälp av rampen . När man kommer in i fordonet , placera rullstolen framåt i det öppna utrymmet . Använd de manuella eller elektriska begränsningar för att låsa rullstolen på plats .
4

Tryck på knappen som sitter på insidan av fordonet som används för att automatiskt stänga dörren . Den van kommer att lyfta den bakre änden tillbaka till sin normala höjd , dra rampen inuti van och stänga passagerarsidan eller bakdörren .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116081.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.