Hur man laddar ett Car Transporter

Bil transportörer, även känd som biltransport, används för att transportera fordon långa sträckor. Automotive tillverkar använder biltransporter för att leverera nya bilar till återförsäljare och privatpersoner använder mindre bil transportörer att fästa familjens bil till baksidan av deras RV eller annat fordon. Laddar dem ordentligt och säkert betyder att uppmärksamma små detaljer och följa alla riktlinjer från transportörens tillverkaren. Saker du behöver
Vehicle (er) som skall transporteras
Transport lastbil eller släpvagn Remmar Mössor och kedjor, vilket krävs enligt tillverkaren
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontrollera att se till att bilens bredd, längd och höjd är inte större än det tillgängliga utrymmet på transportören. Kontrollera bilens markfrigång för att se till att köra uppför den branta rampen inte orsakar den främre eller bakre delen av bilen för att skrapa i marken.
2

Lås och dra ut ramperna från din transportör, att se till att de är på plan och fast mark.
3

Kör bilen sakta uppför rampen och upp på transportören. Om din transportör är utformad för att hålla flera fordon, köra den till den mest framåt tillgänglig plats.
4

Sätt ditt fordon i parken om det är en automatisk, eller på första växeln om den har en manuell växellåda, och sedan åt handbromsen.
5

Strap fordonet med hänsyn till tillverkarens instruktioner. Vanligtvis innebär med bilens dragkrok, eller med hjälp av remmar som går igenom fordonets hjul och fäster direkt på sidan av transportören.
6

Spänn banden ordentligt.

7

Fäst säkerhetskedjorna till fordonets ram direkt under kedjan montering punkter på transportören. Undvik band kedjorna till avgas, styrning, eller andra icke-strukturella punkter på ditt fordon.
8

Upprepa steg 3 till 7 för varje ytterligare fordon, om något.
9

Fäll in rampen och lås dem på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116041.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.