Cop Bilmodeller

Frasen "polisbil" ger vanligtvis att tänka på en markant sedan med en siren och blinkande lampor, men polisfordon tjäna många funktioner utöver gemenskap patrull. Ett sortiment av olika typer polisbil används för olika ändamål. Polisbilar kan vara avsedd för patrull, driva, fångtransporter eller enkel transport för detektiver. Flera biltillverkare gör särskilda modeller, kallade polisen paket fordon som är särskilt utformade för tuffa brottsbekämpande användning. Patrullbilar

patrullbilar är arbetsdagen fordon som används av patrull officerare. De är märkta med avdelningens insignier och utrustade med blinkande lampor, sirener och radio. Vanligtvis har de ytterligare funktioner, t.ex. skjuthandtag i fronten för att flytta strandade fordon, spotlights och terminaler dator. De bakre sätena används för fångtransporter, med en bur som skiljer dem från de främre sätena. En viktig funktion av polisbilar är helt enkelt att vara synlig, så deras identifierande egenskaper är avsiktligt uppenbara.
Specialbilar

polisbilar är oftast sedaner, såsom Ford Crown Victorias och Dodge Laddare, men andra typer fordon kan användas. K9 enheter kan använda större fordon såsom Chevrolet Tahoe. Lastbilar och stadsjeepar, ofta drivna av handledare, kan vara en del av en patrull flotta för sin överlägsna storlek och terrängegenskaper. Vissa myndigheter använder högpresterande sportbilar såsom Chevrolet Camaro att fånga flyende misstänkta med snabba fordon.
Omärkta polisbilar

Omärkta bilar används i situationer där en polis paket fordon behövs, men utan att göra polisens närvaro uppenbar. Dessa används ofta i trafik verkställighet. Omärkta bilar är bättre på att fånga aggressiva förare, som får gå på sitt bästa beteende så länge en uppenbarligen märkt bil är runt. För den allmänna säkerheten, är omärkta bilar oftast utrustade med identifierande funktioner som är märkbar på en nära inspektion, eventuellt med blinkande lampor installerade i fordon och /eller bakom grillen, radioantenn, barer push-och, i vissa fall, markeringar synliga endast från sidan.
Detective Bilar Till Salu

Detektiver behöver transport att genomföra utredningar, men sällan göra trafikkontroller eller delta i sysselsättningar. De kör oftast omärkta polisbilar med lite speciell utrustning utöver lampor (installeras där de inte uppenbara förrän påslagen), siren och radio. De kan vara polis paket fordon eller standard off-the-lot modeller.
Undercover bilar

En hemlig bil skiljer sig från en omärkt bil. Under nära inspektion, är en omärkt bil uppenbarligen en polisbil, vanligen en polis paket modell med speciell utrustning. En hemlig bil, å andra sidan, är omöjlig att skilja från någon annan bil. Det kan vara något år, märke eller modell, i bra eller dåligt skick. Undercover bilar används av hemliga detektiver, till exempel under drog byster, stick prostitution och andra aktiviteter där det är viktigt att misstänkta inte inser att de interagerar med en polis. De används inte för trafiken stannar och inte polisen paket modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112507.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.