Hemlagad Gantry Crane

En Portalkran är en kran som har två eller flera ben stående vertikalt på varje sida, stödja en bro som går över toppen horisontellt. Vissa portalkranar är massiv, som spänner över bryggor och järnvägar. Många portalkranar är mycket mindre och kan användas i en privat arbetsrummet. Dessa mindre kranar kan vara hemlagat. Fördelar med Gantry

portalkranar kan användas för att lyfta, hissa och sänka objekt som skulle vara för tung för att lyfta av en person. En Portalkran som är stora och väl konstruerat kan lyfta stockar, trailers, --- och med hela bilmotorer. Portalkranar möjliggör också bättre tillgång till reparera alla sidor av tung utrustning. Portalkranar kan vara utformade för att vara mycket rörlig, och också lätt att ta isär och sätta ihop för förvaring.
Fördelar med Homemade portalkranar

göra din egen Portalkran kan spara pengar, både på själva kranen och eventuellt på frakt. Genom att bygga din egen Gantry Crane, kan du anpassa den för att möta alla dina individuella behov och krav. Det är också den glädje och tillfredsställelse som kommer med att göra något själv.
Kostnaden och svårigheten Homemade portalkranar

kostnaden och svårigheten att göra en Portalkran varierar enormt beroende på storleken och komplexiteten av kranen, och även vilka typer av material som används. Mycket enkla kranar kan kosta väl under $ 100 och tar mindre än två timmar att bygga. Andra kan kosta tusentals dollar och tar betydligt längre tid att bygga.
Hemlagad portalkranar

skillnad från en tillverkares Portalkran som sannolikt har testats för att se sina begränsningar, det kommer inte att vara klart vad en hemmagjord portalkran s gränser är. Det är därför tillrådligt att vara försiktig när man använder en med extrema vikter. Dessutom, är det lämpligt att ha andra närvarande när du använder ett Portalkran för att förhindra skador. Om du har extremt begränsad eller engångsbruk för en Portalkran, kan det vara billigare att hyra en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116002.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.